Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:xvul Badisak: Nebylo by lepší než dotovat balíky, uvést kolik jakej balík při zaslání stojí? Udělat si třeba odstupňovaný ceník zaslání balíku dle ceníku přepravce? Ale tak aby ti to pokrylo náklady? Udávat třeba už v eshopu váhu jednotlivých dílů, váha by se pak načetla a dle ceníku by se vypočítala odpovídající cena zaslání balíku? Vím, je to práce navíc, ale zase by ti odpadlo dotování zásilek. Ale v konečným důsledku, lehké zásilky ti to zlevní, těžší budou odpovídat ceně.

Z mých zkušeností, je nejhorší, když vlezu do eshopu, kde nabízejí hyper super cenu, a pak je tam poštovný ve výši nákupu. (konkrétně jsem chtěl koupit knihu cena cca 200,-. doručení poštou 170 - v tom balné)

A než dotovat, to raději zdraž, tu dvacku koncový zákazník řešit fakt nebude, a pokud je pravda to, že máš dobrou pověst ba dokonce vynikající, tak je to v dnešní době k nezaplacení ;)

A jestli to děláš nonstop, nebylo by na čase zaměstnat třeba dalšího člověka? Znám taky jednoho dělal nonstop, dvě zaměstnaní, rekonstrukce a v 35 první infarkt ;)

Neber to, že ti chci do tévho podnikání kecat, nebo se do tebe navážet, ale ber to jen námět na zamyšlení ;)

Jinak ať máš plno spokojených zákazníků a ať ti tvá práce dělá radost:papa

Odesláno
Moc nestíhám, dělám už skoro nonstop, takže se nemůžu moc vyjadřovat, protože mi na to nezbývá čas. Chucku pošli mi tvůj návrh kompenzace, to si bohužel DOSUD neudělal, nabídl jsem ti vrácení a poté už si se k tomu neozval a založil toto vlákno. Alespon díky tomu vláknu pro příště budou někteří lidé vědět jak to s výrobcema dnes funguje. Jen pro info, INA jako každý rok upravovala v dubnu ceníky a letos zdražovala, ale jelikož jsem nestihl přenačíst své interní ceníky, poslal jsem to za starou cenu a to takřka za hubičku.

Aby si někdo nemyslel, jak se kdovíjak na tom pakuju, tak můj zisk na té rolně byl nyní 69 Kč hrubého (zdůraznuji hrubého, protože z toho zaplatím DPH - 12 Kč, z toho dalších 8 Kč dan z příjmu a dalších 12 Kč na pojištěních - AT ŽIJE ČESKÝ STÁT A JEHO DANĚ APOD, KTERÝ SE NA VŠECHNY KDYŽ HO PAK BUDOU NĚKDY POTŘEBOVAT VY**RE NA DŮCHODU, KDYŽ MU CELEJ ŽIVOT SYPEME). Ani nemluvím že dopravu zákazníkům dotuju každý balík 20 Kč, protože dobírkový balík za 130 Kč co posílám platím 150 Kč, o času a spotřebáku ani nemluvě. Takže z toho nemám ani na jedno pivko :(

Napiš mi tedy tvůj návrh kompenzace..

Zrovna jsem ti chtel psat jesli bys nemohl změnit nebo alespon přidat jinou možnost pro odesilani baliku, to DPD nic moc, věčne si proto musím jezdit protože rozváži pouze do 16.00 a ja jsem do 16.00 každý den v práci, to už bych bral radši poštu kterou mam kousek, dpd mam přes celé město, jinak se te musím taky zastat ten silentblok jak jsem ted od tebe bral od Meyle tak na krabičce byla dokonce plomba, ale i kdyby ne, neverim že bys to přebaloval, jinak z tvým shopem jsem velmi spokojen, jak ceny,rychlost dodáni tak množství dílu... fakt supr , všude tě doporučuju :super

Odesláno

Nespokojeným doporučím http://www.autokelly.cz ;) Zaplatíte jednou až třikrát tolik, ale třeba vám výjdou vstříc s \"kompenzacemi\". Myslím, že víc už není třeba říkat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...