Guest Chozeluizskuner Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Dneska se mi stal zajímavej jev. Klasika nastaruju, nechám minutku běžet, vyjedu a asi po 1km mi začalo auto zdechat. Jak při přidání plynu, tak při puštění plynu. Zastavil jsem a kouknul do motoru se zapnutym motorem. Hadice která jde mimo IC od turba byla celá smrsklá.. Smrsknutí bylo díky zaslepení co jsem dělal viz: http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/85080-xmb/ Ale zajímal by mě důvod proč se smrskla.. Muselo to něco zapříčinit. Nejprve mě napadlo jestli se mi nezavřela klapka vzduchu co jde přes IC ale to v podstatě neni možné, jelikož jsem odpojil a zaslepil podtlak co vede do ovládacího ventilu pro tuto klapku.. nakonec jsem stejně hodice od klapek odpojil a zkontroloval zda třeba klapka nelítá ale byli na svém místě. Když jsem znovu nastartoval tak auto běží, najednou něco cvakne (předpokládám EGR) a hadice se znovu smrskla. To cvaknutí dělá pokaždé když nastartuju studený motor. Motor běží, najednou cvakne a motor změní zvuk. Také mi přijde že motor nasává málo vzduchu při přiložení ruky k hrdlu nasávání vzduchu a přidání plynu. Každopádně zejtra koupim vzduchovej filtr ale tim to určitě nebude Za každou radu budu rád! ps: Samozdřejmě kontrolka motoru nesvítí A ještě indicie: Auto dost kouří a celkem dost smrdí. (olej od turba v tom nehledejte) [upravil dne 11/5/13 20:13 od Chozeluizskuner] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 Že by Martin odstavil špatnej ventil? A co to cvaknutí? Je to EGR nebo ne? Citovat
Judes Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 To cvaknutie by mohlo byť aj zopnutie klíma kompresora ak klímu nemáš vypnutú. Citovat
koblih69 Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 jojo... a jak sepne zatíží se motor a musí jít nahoru otáčky.... stačí posvítít na řemenici klimakompresoru jeslti to je ono. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 Klima to taky nebude.. Neni naplněná a v nastavení klima je OFF.. Jinak by to tomu celkem sedělo Citovat
Wolf001 Odesláno 28. říjen 2020 Odesláno 28. říjen 2020 Mám úplně stejnej problém co se popisuje v prvním příspěvku auto ztrácí výkon znovu nastartuji auto jede normálně a zas chcípne silné kouří a smrdí to jak avije hlavně při sešlápnutí plynu jdou otáčky pomalu nahoru a pak zničeho nic rychle a auto silne kouří ze dne na den to začalo delat Peugeot 407 sw 1.6hdi 80kw před všem moc děkuji za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.