chury721 Odesláno 24. květen 2014 Odesláno 24. květen 2014 Tak nic nepomohlo, řučička která byla ruplá začala blbnout skoro hned a rychloměr začal také ale různě, tam to vypadá na špatnou cívku. No každopádně problém se vyřešil koupením jiných za suprovou cenu 500,-Kč ze serveru Bazos.cz. Měl jsem velké štěstí protože tam byl inzerát zrovna dán Takže kdyby někdo potřeboval máme jednu velkou ručičku navíc, která je OK Citovat
Pe102 Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 Především zdravím všechny členy tohoto fóra, jsem zde nováček, i když toto féorum sleduji již několik let a dost mně pomohlo. 806 /221/ vlastním delší dobu a veliká spokojenost. Momentálně řeším problém, nesvítí podsvícení ukazatele vnější teploty, žárovku jsem měnil je dobrá. Věřím, že poradíte, případně pošlete schéma zapojení, předem děkuji. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 pokus si ses jistej ze zarovka je dobra tak bud jsou spatne kontakty na tistaku nebo to tu cesticku nekde vypalilo ono totiz tuhle zarovku tak jak zarovku denniho pocitadla ovlada "mozek" Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 sice Citroen Jumpy ale budiky stejne (strana 13) Citroen Jumpy Schaltpläne.pdf Citovat
Pe102 Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 Lukáši dík za radu a hlavně schéma, podívám se jestli se s tím dá něco dělat, pro mně strojaře to bude práce na delší dobu. Možná nějaké propojení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.