flacek Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 Co jsem zkoušel a koukal tak hnilé by to být nemělo, nájezd to má 146tkm poslední záruční servis 06 - 66tkm. Naposled servis v DE 3/2013 s 146tkm. Ten proplach mě napadl taky a převodovku udělám taky, chci měnit i brzdy a rovnou s brdzovkou. Prostě do toho nasypat cca 10tkč ale mít na nějaký pátek klid. Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 To je rozumné, v inzerci najdeš splehlivé dodavatele dílů - například Badisák a pod. brzdy u něj rozhodně poptej. Pokud se zaregistruješ jako řádný člen budeš mít slevy v Elitu, Auto Kelly... Ještě bych asi udělal dutiny - v malých servisech to dělají kolem 500-600,- což je zadarmo. Já to dělám sám, ale za ty peníze se to skoro nevyplatí. [upravil dne 8/5/13 19:41 od koblih69] Citovat
parlament Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Čo sa týka rozvodov,ak chceš mať na dlho pokoj,tak rozhodne odporúčam meniť komplet aj s vodnou pumpou+pomocný(drážkový) remeň a keď už bude chladiaca zmes vypustená,vymeniť aj tú Citovat
flacek Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 JJ rozvody dávám vždy s pumou i když se někde udává 2x řemen 1x pumpa. Taková položka to není, sadu nejlépe Contitech, INA apod. Vodu měnit budu taky a nejlépe s proplachem. Díly mám za hubičku z důvodu prodejce autodílů v rodině Horší je to se servisem, ten mám na jihu čech a tak to tam vozím, v Praze je to katastrofa:) Dutiny udělám taky, naplánuji to na nějaké slušné letní dny:) Citovat
flacek Odesláno 29. květen 2013 Autor Odesláno 29. květen 2013 Nebudu zakládat nové téma tak vložím dotaz zde. Protože mě čeká jistě výměna před.nárazníku, tak se chci zeptat jestli tento nárazník se dělal v kuse s tím rámem (nevím jak bych ten plast jinak nazval, pokud je to teda plast:) ) a nebo to byl nějaký samostatný doplněk jako klasický rám. http://img.sbazar.cz/big/201305/0311/79/5183a3e279b0832981d90100.jpg Případně jestli se to dá někde vůbec sehnat, vyjma v inzerci. Díky za info. [upravil dne 29/5/13 03:37 od flacek] Citovat
parlament Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Ahoj,ten ochranný rám je samostatný diel.Len v tvojom odkaze je lakovaný vo farbe karosérie.Skús googliť,nikdy som to nechcel,tak neviem.Ale mal by byť tuším homologovaný,aby si nemal neskôr problémy na STK,alebo pri cestných kontrolách. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.