soundlovers Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 odpojil jsem baterku kvuli resetu ŘJ u motoru KFX {TU3JP} 1,4i rv 97, ŘJ MM1AP.40, poté začalo auto cukat na volnoběh a zastavi se motor s obtižemi jde pak startovat, dříve jsem to tak dělal a auto pak vždy jezdilo lépe. Nyní se něco muselo podělat..poradíte?Samozřejmě na diagnostiku pujdu... Citovat
ChouLu Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 A proč si resetoval jednotku? Něco blblo? Že by to odešlo uplně? Jde ti to na tři válce? Citovat
soundlovers Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 motor jede ale při přidání z volnoběhu náhle vysadí jakoby nešel benzin nebo jiskra totálně vysadí, pustím plyn a chytne zpět nebo zhasne nebo musím moc zmačkout plyn a proturovat a jede...pak a zase jede v celku normálně, pak přibrzdím u železničního přejezdu vyřadím, pak chci přidat plyn a rozjet se a motor zdechne jakoby vubec nejel....tak nevím zda na diagnostice neco zjistí když se to deje náhodne... taky při jizde najednou jakoby se motor dusíl a za chvilku zase jede normálně... Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Odpoj baterku na cca 10 minut, pak zapoj, aniž bys na něco sahal tak dej klíček do 2 polohy, počkej cca 10s, pak nastartuj a nech 2-3 minuty běžet. Nesahej na plyn, nepouštěj světla... pak to jeď projet. Citovat
soundlovers Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 právě přesně tento postup jsem udelal, auto od té doby prostě nekdy uplne vynechá.. viz popis výše, pokud diagnostika nic nanejde jsem v pytli...jdu tam za chvili... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.