mmartinkovic Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Chcem sa opýtať, chalani, odkiaľ zháňate diely, ktoré sú v Service Boxe označené ako NFP - čiže nedá sa objednať. Vrakače mi nepište, lebo 605 najst na vrakaci je asi ako Americké auto na SVK: Napr. Chcel som zadný znak z kufra. obj. c. 7810 C7 nejaké drobnosti do vnútra, malú spinku do poistky dverí, co sa zaisťuje do toho tyčka zámku obj.c. 9159 60 a ešte koliečka na kryt koze pri hlavovej opierke. obj. c. 8911 75 No Peugeot v BB 0 bodov, a pochybujem ze inde to bude ružovejšie. No ale co by som bol za slováka, keby som dačo nenašiel. www.teile-profis.de Presne podla objednávacieho čísla, priamo s cenou, ale bez obrázka. Tak teda: znak na kufor 14,70 € mul spinky na zámok 0,4 € krytka opierky hlavy 0,6 €. No a kedže sú to nemci tak doprava na SR za 25 €, ban da nenažrana. Ale mam tam rodinu, tak doprava v DE 5,6 €. Tak sup sup kto ma co na srdci kupovať ak treba. Citovat
roman74 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 zdarec,ak by si bol od tej lásky tak poprosím 1ks znak predný,na presne takú ako máš ty/ak si nepametáš žltý žeriav a chodím k Jozefovi Condíkovi na zajace/ Citovat
mmartinkovic Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 Nazdar, sice som pisal ze som objednaval, tak uvidim. Mam doma jeden znak, ale je trosku pokrceny Ten ti mozem posunut. Pisal som teda este o ten znak. mal by to byt tento 7810 A0 : cena 22,80 € Uvidim, co mi odpisu. Inac tieto veci som neriesil, ale ten znak vzadu ma hneval, lebo sa supe, a tie drobnosti ma tiez hnevali, lebo nevyzera to pekne ked mi na dverach chyba poistka a koliecka okolo tycky su vo vzduchu. Dal som to sem skor pre navod pre tych, ktory nieco potrebuju a nevedia to zohnat. Citovat
mmartinkovic Odesláno 18. květen 2013 Autor Odesláno 18. květen 2013 Tak, smola. Nemci nemaju ani tie diely. a nemaju ani v Peugeote v Nemecku. Tak uz ostava len blsak v Polsku. A vyzeralo to tak nadejne. Citovat
maNkovic Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Môžem sa popozerať čo mi doma zostalo zo 605 ky viem že tam mám znak SV 24 ale asi aj peugeot tam je len neviem v akom stave Citovat
maNkovic Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Musím pozrieť čo tam mám ddám vedieť sem do vlákna aj z fotkami zajtra večer teraz som v práci . Citovat
maNkovic Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 No našiel som masku dáke znaky opierky zadné kožené dáke diely motora asi aj tlmiče ale musel som isť preč tak som to nestihol pofotiť zajtra to sem dám prepáčte Citovat
maNkovic Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Takže mám tu tlmiče, masku, spolujazdcov speťák, volant z airbagom , budíky , palivovú rampu zo vstrekovačmi , cievku modul zapalovania , zadné pružiny , zadnú stredovú opierku + hlavové opierky čierna koža , Manžetu radiacej páky koženú zachovalú , fotky pridám neskôr teraz uš nevládzem Edit : ešte som našiel spojkovu lamelu , štartér , Dáke spínače čo idú na 24v na sanie , snímač na prevodovku ... [upravil dne 3.6.2013 14:06 od maNkovic] Citovat
Kobra 72 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Můžeš hodit i orientační ceny? Zajímaly by mě ty budíky a ty opěrky ... Citovat
maNkovic Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ešte som zabudol všetky diely su z 3,0 V6 budíky sú aj z digitálnym palivomerom cena 10€ a zadné opierky tieš 10€ ešte dám fotky len ešte uploaduje som v práci mam tu pomalý net [upravil dne 3.6.2013 14:44 od maNkovic] Citovat
roman74 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 hm a ten znak mas?tu palubovku si zahovaram/postačí digi palivomer Citovat
maNkovic Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Všetky diely sú z 605 starý model . Diely sú len zaprášené niesu poškodené . [upravil dne 3.6.2013 22:07 od maNkovic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.