tomlima Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Zdravím,potřeboval bych na mojem P406 coupe s V6 motorem vyměnit svíčky. Potřeboval bych poradit jak se dostanu ke svíčkám u zadních válců. Předem díky za rady. Citovat
rootsky Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 sundáš rozvod sání a pak už to uvidíš... Těsnění jde opravit silikonem (dávám nové)... [upravil dne 6/5/13 09:54 od rootsky] Citovat
Y2K Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 tak tak par srobikov na sanie plus odpojit nejake konektory cidiel a ide to...a radsej s novym tesnenim naspat Citovat
Ducatista Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Chlapi a odhadem víte kolik to těsnění stojí? Svíčky mám udajne nove, ale civky, to nevim - kdybych civky menil, predpokladam ze sani musi taky dolu, proto by me zajimala cena toho tesneni. Citovat
Y2K Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 tusim ze 20 E stalo ak si spravne pamatam Citovat
rootsky Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Old a New model mají jiná, kupoval jsem to na old v ACI před 4mi lety a teď to tam nemůžu najít, takže cenu nevím . Viděl jsem to ale jen na silikonu a žádný problém s fcí nebyl, chce to s rozumem aby něco nvlétlo do motoru... SB přímo umožňuje v prac postupech stávající těsnění při remontáži opravit \"silikonem\", takže asi tak... Nový model má podle ACI katalogu gumové, to bude věčné... [upravil dne 6/5/13 13:37 od rootsky] Citovat
Ducatista Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 a není to náhodou tohle? Při montáži LPG mi nějaký 2 těsnění měnili, napadlo mě jestli to není ono... http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1566863&aid=120491 Citovat
rootsky Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Jo to je přesně těsnění na plasťáka (152kW+), u starého modelu je na hliníku \"papírové\" (140kW)... Když je tohle v pořádku, tak se nemění, papír (u 140kW) se trhne skoro vždy a jde dolepit silikonem na víka hlav. V úvodní otázce není uveden model, tak může být trochu zmatečné, že odpovítaám na všechny motory V6 od XFZ výš... Citovat
John Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Tak tak u nového modelu a 152kw motoru je gumový,parkrát jsem už saní měl sundaný jak kvůli svíčkam a výměně tak čistění a drží vpohodě.Možná příště ho už preventivně vyměním. Citovat
Y2K Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 tak tak to je ono ja som maval ale iny problem pri demontovani sania...postupne sa mi postrhali zavity na skrutkach Citovat
John Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Y2K : tak to nechápu koukám,ty jsi měl pokaždý něco extra Citovat
Y2K Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 sak teda coze ma tu nepoznate.... zacalo to jednym srobikom, dakto predo mnou tam dal iny a ked sa dotahoval strhol zavit...a nie je nic lepsie ako pri tejto vymene este riesit strhany zavit Citovat
John Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Y2K: právě,že známe ty jsi v tomhle kapitola sama pro sebe s problémama... ostrašující případ. Neber to ve špatným Citovat
Y2K Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 neberem skor sa beriem ako odstrasujuci pripad co sa moze stat horsie ze vzdy som to musel riesit ja proste dakto meni sviecky, praca na pol hodinu....mne sa do toho poserie este par veci a tyzden som nejazdil a to bolo takmer pri vsetkom tak Citovat
Ducatista Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Tak to jste mě potěšili, zas na nějakou dobu o starost míň Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.