Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,potřeboval bych na mojem P406 coupe s V6 motorem vyměnit svíčky.

Potřeboval bych poradit jak se dostanu ke svíčkám u zadních válců.

Předem díky za rady.

Odesláno

Chlapi a odhadem víte kolik to těsnění stojí? Svíčky mám udajne nove, ale civky, to nevim - kdybych civky menil, predpokladam ze sani musi taky dolu, proto by me zajimala cena toho tesneni.

Odesláno

Old a New model mají jiná, kupoval jsem to na old v ACI před 4mi lety a teď to tam nemůžu najít, takže cenu nevím :myslim. Viděl jsem to ale jen na silikonu a žádný problém s fcí nebyl, chce to s rozumem aby něco nvlétlo do motoru... SB přímo umožňuje v prac postupech stávající těsnění při remontáži opravit \"silikonem\", takže asi tak...

Nový model má podle ACI katalogu gumové, to bude věčné...

[upravil dne 6/5/13 13:37 od rootsky]

Odesláno

Jo to je přesně těsnění na plasťáka (152kW+), u starého modelu je na hliníku \"papírové\" (140kW)... Když je tohle v pořádku, tak se nemění, papír (u 140kW) se trhne skoro vždy a jde dolepit silikonem na víka hlav.

V úvodní otázce není uveden model, tak může být trochu zmatečné, že odpovítaám na všechny motory V6 od XFZ výš...

Odesláno

Tak tak u nového modelu a 152kw motoru je gumový,parkrát jsem už saní měl sundaný jak kvůli svíčkam a výměně tak čistění a drží vpohodě.Možná příště ho už preventivně vyměním.

Odesláno

:D sak teda coze ma tu nepoznate....

zacalo to jednym srobikom, dakto predo mnou tam dal iny a ked sa dotahoval strhol zavit...a nie je nic lepsie ako pri tejto vymene este riesit strhany zavit :D

Odesláno

neberem :)

skor sa beriem ako odstrasujuci pripad co sa moze stat :D

horsie ze vzdy som to musel riesit ja :D

proste dakto meni sviecky, praca na pol hodinu....mne sa do toho poserie este par veci a tyzden som nejazdil :D

a to bolo takmer pri vsetkom tak :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...