mrkarda Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 ahoj lidi:-) vzdy po jizde kdyz se vypne motor tak jde slyset z palubovky tako cvakani 2-3 sek, nekdy se to da zaslechnout i behem jizdy, nevite co by to mohlo byt? Citovat
bart.lbc Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 klapka přívodu vzduchu do kabiny , která se zavírá a taky mi to dělá a asi i ostatním. Citovat
dodo407sw Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Bart: ale to nieje cvakania, skor take \"vrzganie\" cvakanie mi pride akokeby nejake rele... a pocas jazdy to nerobi, len ked vypnes motor... Citovat
bart.lbc Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 jj ale relé cvakne jednou né 2-3 vteřiny taky je slyšet po vypnutí. Jinak z vrzáním souhlasím ale mohl se kolega jen špatně vyjádřit. Citovat
bart.lbc Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 A jinak za jízdy z palubky by mohla být slyšet nízká náplň chladiva v klimatizaci. Ale zase spíš syčení s chroptěním než cvakání. Citovat
dodo407sw Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 na starom aute, som mal problem z nejakym rele a cvakalo mi to aj 10sekund... no nikdy som nezistil k comu bolo to rele... auto islo, potom som ho predal Citovat
mrkarda Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 proste jako kdyz bimbaj hodiny:-D jinak to popsat nejde, dela to i pri jizde, ale jen nekdy a skoro to nejde slyset, ale je fakt ze to zaclo delat ted posledni dobou kdyz sem zacal jezdit na rezim klimy AUTO , vecer to zkusim a dam vedet [upravil dne 6/5/13 07:43 od mrkarda] Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Po vypnutí motoru se zavírá klapka vnějšího vzduchu + přepínají do nějaké výchozí polohy klapky míchací a směrová. Jestli ti to vrže a ještě jsi neměl tu míchací měněnou tak to může být už naprasklé. U mě se to takhle cca 14 dnů projevovalo. Pak ztichla Citovat
Fredino Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 podobne to robi aj mne takze bez obaav Citovat
mrkarda Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 oukej, tak diky za informace:-) Citovat
mrkarda Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 klapka vrze chvilinku cca 15s po vypnuti m, to \"bimbani\" je hned jak se to chcipne, mozna to jde i z motoraku ale to nepoznam Citovat
Judes Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 To \"bimbani\" ako popisuješ po stopnutí motora je zvuk oklepávania sa EGR ventilu. Po jazde pred stopnutím motora otvor dvere a budeš ho počuť ako cvaká. Citovat
mrkarda Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 aha, ze to predtim nebylo slyset Citovat
Judes Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Asi bolo len si si to nevšimol a nerobí to keď naštartuje a za chvíľu stopneš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.