Netopýrka Odesláno 31. červenec 2005 Odesláno 31. červenec 2005 ...jako pěkná, to jo, ale nemá ty punčochy obráceně? Jako ty švy bývají vzadu neee? [upravil dne 31/7/05 Netopýrka] Citovat
Guest ZILA Odesláno 31. červenec 2005 Odesláno 31. červenec 2005 TAK TO V PEKLE MAJI REJJJJJJ :aut:D:aut Citovat
Hics Odesláno 1. srpen 2005 Odesláno 1. srpen 2005 To Netopírka: Co ty víš, kolik měla času mezi obcováním s ďáblem a návštěvou altelieru? Prostě se nestihla doladit no...:-) Citovat
Netopýrka Odesláno 1. srpen 2005 Odesláno 1. srpen 2005 ....hm....když myslíš :D:D stejně je překvapující, do jak strašných hadrů jsou ty holky ochotné se za prachy převléct, kdyby byla nahá, udělala by líp Citovat
Guest MilaS Odesláno 1. srpen 2005 Odesláno 1. srpen 2005 Původně zaslal: Netopýrka ....hm....když myslíš :D:D stejně je překvapující, do jak strašných hadrů jsou ty holky ochotné se za prachy převléct, kdyby byla nahá, udělala by líp Já myslím, že kdyby byla nahá, tak by to tak pěkně nevypadalo, protože na to je v dnešní době každej dost zvyklej Citovat
Guest MilaS Odesláno 1. srpen 2005 Odesláno 1. srpen 2005 to Komisar: jak můžeš mít *pracovní náladu*, když sem dáváš takový fotky:myslim Citovat
lampa Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 2 netopyrka: kazdy je zvykly na neco jineho, nahou zenskou potkas skoro vsude, ale takhle oblecenou malo kde ono se staci sem tam podivam na modni prehlidku nejakych navrharu co vse se jim nepovede Citovat
Netopýrka Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 MIlaS + Lampa: chlapi kde to žijete?!?!?!?, že tam jsou nahé ženské k vidění úplně všude, že jste na to zvyklí :D ...jsem si musela rýpnout ;) Citovat
Jirkap Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Na tu bídu to jde Musím souhlasit, kdyby byla nahá, tak už by to nebylo tak zvláštní A že má něco obráceně? Toho si všimne jen holka Citovat
lampa Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 k tomu obracene: muze jit o zamer, kdyby byla slecna vyfocena ze zadu, mozna by tam mela taky svy Citovat
Guest MilaS Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Původně zaslal: Netopýrka MIlaS + Lampa: chlapi kde to žijete?!?!?!?, že tam jsou nahé ženské k vidění úplně všude, že jste na to zvyklí :D ...jsem si musela rýpnout ;) Mno, když to napíšu úplně přesně - já žiju v bordelu (správně se píše ČR) ale nejsem tam sááááááááám, jedeme v tom fšichni :mrk:mrk Citovat
Gotrek Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Tak jsem ten otočený šev konzultoval a prý to nemusí být nutně pravda. Údajně jsou takové, kde je ve předu, nebo i z boku. BTW: Kdyby to měla opačně, tak by měla patu na nártu, nicméně je fakt, že tam ta punčocha vypadá divně... Citovat
Netopýrka Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 je to prostě záhada a slečna nám to neřekne!:D:D Citovat
Hics Odesláno 3. srpen 2005 Odesláno 3. srpen 2005 No... Furt o moooc lepší, než Lucipher se slipama naruby.... A aby toho nebylo málo, tak by mohl vypadat ja Paroubek a Lucipheérka jako jeho nána a to teda začínám sekat dobrotu, abych se do pekla NIKDY nedostal. Radši budu worat v nebi řepu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.