Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To Netopírka:

Co ty víš, kolik měla času mezi obcováním s ďáblem a návštěvou altelieru? Prostě se nestihla doladit no...:-)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

....hm....když myslíš :D:D:D

stejně je překvapující, do jak strašných hadrů jsou ty holky ochotné se za prachy převléct, kdyby byla nahá, udělala by líp :D

Já myslím, že kdyby byla nahá, tak by to tak pěkně nevypadalo, protože na to je v dnešní době každej dost zvyklej :mrk

Odesláno

to Komisar: jak můžeš mít *pracovní náladu*, když sem dáváš takový fotky:myslim :mrk

Odesláno

2 netopyrka:

kazdy je zvykly na neco jineho, nahou zenskou potkas skoro vsude, ale takhle oblecenou malo kde

ono se staci sem tam podivam na modni prehlidku nejakych navrharu co vse se jim nepovede ;)

Odesláno

Na tu bídu to jde :) Musím souhlasit, kdyby byla nahá, tak už by to nebylo tak zvláštní ;)

A že má něco obráceně? Toho si všimne jen holka :)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

MIlaS + Lampa:

chlapi kde to žijete?!?!?!?, že tam jsou nahé ženské k vidění úplně všude, že jste na to zvyklí :D :D :D

...jsem si musela rýpnout ;););)

Mno, když to napíšu úplně přesně - já žiju v bordelu (správně se píše ČR) ale nejsem tam sááááááááám, jedeme v tom fšichni :mrk:mrk:mrk

Odesláno

Tak jsem ten otočený šev konzultoval a prý to nemusí být nutně pravda. Údajně jsou takové, kde je ve předu, nebo i z boku.

BTW: Kdyby to měla opačně, tak by měla patu na nártu, nicméně je fakt, že tam ta punčocha vypadá divně...

:papa

Odesláno

No... Furt o moooc lepší, než Lucipher se slipama naruby.... A aby toho nebylo málo, tak by mohl vypadat ja Paroubek a Lucipheérka jako jeho nána a to teda začínám sekat dobrotu, abych se do pekla NIKDY nedostal. Radši budu worat v nebi řepu....:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...