Crack Odesláno 29. červenec 2005 Odesláno 29. červenec 2005 čau,nevíte někde jak sundat anténu?kámoš si tam chce dát tu hliníkovou a nejde mu odendat ten prut,má ho nákej zlámanej,nebo co,ale hlavně na to zaboha nemůžem přijít:roll Citovat
Kurt Odesláno 30. červenec 2005 Odesláno 30. červenec 2005 Původně zaslal: Crack čau,nevíte někde jak sundat anténu?kámoš si tam chce dát tu hliníkovou a nejde mu odendat ten prut,má ho nákej zlámanej,nebo co,ale hlavně na to zaboha nemůžem přijít:roll No to by snad mělo jít normálně odšroubovat! Citovat
jakoubek Odesláno 1. srpen 2005 Odesláno 1. srpen 2005 zdravim, zasroubovana sice je, ale alespon u mne se zacal protacek ten plastovy vrsek anteny... zmacknout kombinackama a vysroubovat pri stisknutem plastu... je to plast/guma na kovovem drazkovanem stredu .. a sundani zbytku... interierova lampicka a jedna matka. J. Citovat
Sirael Odesláno 1. srpen 2005 Odesláno 1. srpen 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Crack čau,nevíte někde jak sundat anténu?kámoš si tam chce dát tu hliníkovou a nejde mu odendat ten prut,má ho nákej zlámanej,nebo co,ale hlavně na to zaboha nemůžem přijít:roll No to by snad mělo jít normálně odšroubovat! Hosi chyba lavky, soudruzi v PSA ten prut lepi lepidlem. Zkousel jsem ho sundat jednou u mycky a vysledek byl ukroucenej zavit, kterej jsem pak musel z patice odvrtat a zavit opravit. Takze bacha Citovat
Crack Odesláno 1. srpen 2005 Autor Odesláno 1. srpen 2005 no právě že prut už je protočenej a čumí s toho jen ten kousek želízka a závit se ani nehne Citovat
Kurt Odesláno 1. srpen 2005 Odesláno 1. srpen 2005 Hosi chyba lavky, soudruzi v PSA ten prut lepi lepidlem. Zkousel jsem ho sundat jednou u mycky a vysledek byl ukroucenej zavit, kterej jsem pak musel z patice odvrtat a zavit opravit. Takze bacha Aha! A to jako když do myčky tak s pilkou na železo? Citovat
Sirael Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Původně zaslal: Kurt Hosi chyba lavky, soudruzi v PSA ten prut lepi lepidlem. Zkousel jsem ho sundat jednou u mycky a vysledek byl ukroucenej zavit, kterej jsem pak musel z patice odvrtat a zavit opravit. Takze bacha Aha! A to jako když do myčky tak s pilkou na železo? Jo, tak asi tak nejak to mysleli kluci francouzky Ale muzes to na vrakaci sundat z neceho jineho a vymenit celou patici, nebo tu diru zavarit a dat tam antenu se zesilovacem, jako maji ty Feldy apod. Citovat
Lenny1984 Odesláno 4. duben 2007 Odesláno 4. duben 2007 Mě to de v poho. Na porvé se tomu taky moc nechtělo, ale pomohla trocha malého násilí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.