Crack Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 čau,nevíte někde jak sundat anténu?kámoš si tam chce dát tu hliníkovou a nejde mu odendat ten prut,má ho nákej zlámanej,nebo co,ale hlavně na to zaboha nemůžem přijít:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Původně zaslal: Crack čau,nevíte někde jak sundat anténu?kámoš si tam chce dát tu hliníkovou a nejde mu odendat ten prut,má ho nákej zlámanej,nebo co,ale hlavně na to zaboha nemůžem přijít:roll No to by snad mělo jít normálně odšroubovat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakoubek Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 zdravim, zasroubovana sice je, ale alespon u mne se zacal protacek ten plastovy vrsek anteny... zmacknout kombinackama a vysroubovat pri stisknutem plastu... je to plast/guma na kovovem drazkovanem stredu .. a sundani zbytku... interierova lampicka a jedna matka. J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Crack čau,nevíte někde jak sundat anténu?kámoš si tam chce dát tu hliníkovou a nejde mu odendat ten prut,má ho nákej zlámanej,nebo co,ale hlavně na to zaboha nemůžem přijít:roll No to by snad mělo jít normálně odšroubovat! Hosi chyba lavky, soudruzi v PSA ten prut lepi lepidlem. Zkousel jsem ho sundat jednou u mycky a vysledek byl ukroucenej zavit, kterej jsem pak musel z patice odvrtat a zavit opravit. Takze bacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 no právě že prut už je protočenej a čumí s toho jen ten kousek želízka a závit se ani nehne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Hosi chyba lavky, soudruzi v PSA ten prut lepi lepidlem. Zkousel jsem ho sundat jednou u mycky a vysledek byl ukroucenej zavit, kterej jsem pak musel z patice odvrtat a zavit opravit. Takze bacha Aha! A to jako když do myčky tak s pilkou na železo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Původně zaslal: Kurt Hosi chyba lavky, soudruzi v PSA ten prut lepi lepidlem. Zkousel jsem ho sundat jednou u mycky a vysledek byl ukroucenej zavit, kterej jsem pak musel z patice odvrtat a zavit opravit. Takze bacha Aha! A to jako když do myčky tak s pilkou na železo? Jo, tak asi tak nejak to mysleli kluci francouzky Ale muzes to na vrakaci sundat z neceho jineho a vymenit celou patici, nebo tu diru zavarit a dat tam antenu se zesilovacem, jako maji ty Feldy apod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenny1984 Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Mě to de v poho. Na porvé se tomu taky moc nechtělo, ale pomohla trocha malého násilí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts