Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to by mě vytrhlo... :bojim pokud se nepletu tak je tam plechové těsnění, takže až to povolíš tak podle vyndaného vystřihneš z kusu hliníkového nebo měděného plechu nové. Pak to zašroubuješ a zjistíš, že problém trvá :D

... je to číslo 16

[upravil dne 21/7/14 20:09 od koblih69]

post-25417-14109638842858_thumb.jpg

Odesláno

No tak snad se postupuje nějak systematicky, ne? Vhodilo to hlášku, zajdeš na diagnostiku a poidle toho co je to za chybu to začneš řešit. Nebo když přijdeš ráno k autu vidíš vypuštěný kolo tak začneš měnit vstřikovače?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Musim reagovat :DDD tohle neee ...

Cetl jsi vubec toto tema ? Nic ve zlym ale je to v tomto vlakne zmineno snad 10x ...

Tak jeste jednou je to pod cervenym cislem 2 na tvem obrazku ... nz :)

• O 1 rok později...
Odesláno

To plastove sani vede do turba ... Ja jsem taky udelal EGR off a nehledej v tom vedu 1. odpoj hadicku od EGR 2. zacpi haducku nejakym vrutem nebo neco a treba stahni kolem mont paskou a je to hotove. POZOR jestli ti to hlasi chybu opravdu kvuli EGR je mozne ze je zasekly tim padem zasekly zustane i po odpojeni hadicky pak ho budes muset nakym zpusobem rozhybat nebo zaslepit plechem ...

Zaslepil jsem hadicku co vede do EGR ale problem to nevyresilo, spis jen zmirnilo. Myslite si ze mam vyndat a vycistit EGR nebo bude chyba nekde jinde ? MAm 307 bez fap.

Odesláno

Ahoj nepises co mas za problem ...Myslim ze u tohoto motoru kdyby bylo zasekle nebo ne tak to nak razantne nepoznas.Jedinou zmenu to ukazalo u Strakiho kdyz to napich ze tam byla naka hodnota jina a dale ze pres motor nejdou znova spaliny tak se jakoby min zasira zevnitr asi (jen moje domenka :)) ... tod asi vse.

Odesláno (upraveno)

Jo pardon zapomel jsem :) no mam podobny problem jako ostatni tady. Auto mi cuka kdyz plyn pouze lechtam. Nejvice to dela na 3 a 4.

Upraveno uživatelem Pech.martyn

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...