wagy Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 opravoval sa vstrek/podfukoval a od motora išiel dym do interieru/ a po oprave mi pada nafta!Auto normalne funguje, ale ked odparkujem a idem trebars na nákup,ked sa vrátim a naštartujem tak motor beži 5-10 sekund a potom zhasne.Potom nenaštartuje. Musim napumpovat naftu, naštartujem a funguje pokial zasa nevypnem motor!Pravdepodobne niekde chyta vzduch !!! Nemate s tym niekto skúsenosť? ďakujem. Citovat
spartan Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 skontroloval si si potrubie ktore je pod obalom vzduch filtra ci nahodou neni presuchane ? a druha vec nevidno viditelny unik nafty ze ? Citovat
wagy Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 unik nafty nevidno žiadny a potrubie som nekontroloval zatial, ale idem teraz kuknuť... Citovat
wagy Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 skontroloval som všetko je v poriadku...!!! Citovat
wagy Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 to určite bude nejaka nenormalna kravina...!!! Citovat
koblih69 Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Proč píšeš 3 příspěvky za sebou? ... Při výměně vsřikovače máš předepsanou i výměnu té vysokotlaké trubky co jsi povoloval ... není problém v ní? Citovat
wagy Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 spartan-mal si pravdu.Potrubie pod obalom filtra bolo prešuchane.V zahybe pod takym/co je na tej trubke natiahnute/. No skryte to bolo.Mali sme vonku celý ten system aj z pumpičkou a hľadali sme chybu.A ked sme to držali v určitom uhle a pumpovali sme si nafru a prefukovali vzduchom tak sa to neprejavovalo!No prišlisme nato a šlapeto!!! Dik za info všetkym, čo ste sa mi snažili pomoct! Citovat
spartan Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 neni zac rad som pomohol potom skus dako to potrubie upevnit aby sa to nestalo znova Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.