Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz. Koupil jsem ojetou 307 a doteď nevím, jakej a jestli vůbec nějakej tam mám alarm. Byl jsem v Peugeotu, ale tam mi přijímací technik tvrdil, že tam alarm nemám, že je to jen DO. Přitom, když zamknu DO a odemknu klíčem, začne to řvát. Nevíte, jakej se montuje originální alarm z výroby, příp. co umí?. Díky.

Odesláno

Ja mám originál alarm a ten se skládá z tlačítka na středovém panelu, 2 snímačů ve sloupcích u řidiče a spolujezdce.Siréna je umístěná pod blatníkem u pravého předního kola.Když auto zamknu DO a odemknu klíčkem tak po asi cca 10s začne houkat.

• O 2 týdny později...
Odesláno

alarm v 307- 1. ochrana vnút. priestoru- to sú tie snímače v predných stĺpikoch 2. obvodová ochrana- reaguje na otvorenie dverí a batož. priestoru iným spôsobom ako diaľk. ovládaním ak bolo predtým uzamknuté DO. Ochrana vnút. priestoru sa dá vypnú? pri zachovaní obvodovej ochrany napr. ak necháte psa /alebo deti:o/v aute, aby nespúš?al alarm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...