Mara66 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Zdravím mohl by mě někdo zjistit kolik stojí snímač rychlosti s tímto označením:6160 70 na Peugeot 406 2.0 16V rv.2000. Předem díky:)) Jinak ještě bych se chtěl zeptat v autě nemám palubní PC s ukazatelem spotřeby ale blbne mě ručička spotřeby.V momentu kdy auto chcíplo nebo občas v momentu kdy nejede ručička tachometru. Tak jestli jdou informace i přes řídící jednotku a v případě špatného snímače rychlosti jenž mě neukazuje počet Km v momentu kdy neukazuje ručička tachometru může souviset i s špatným ukazatelem paliva??Nebo i snad s případem že auto samo po stejném intervalu občas zhaslo. Sice už se to uklidnilo ale občas to někdy udělá nezávisle tedy na padání ručičky.Ale za zeptání nic nedám:) A navíc to už občas zhasne i přesto že vše co je kolem přívodu paliva je v po kontrole v pořádku. [upravil dne 28/4/13 19:44 od Mara66] Citovat
Mara66 Odesláno 28. duben 2013 Autor Odesláno 28. duben 2013 Díky moc:) Co je celkem už přijatelná cena protože jsem zatím všude našel jen nad 2500Kč. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 zde máš levnější http://www.amd-autodily.cz/elektricka-vybava/snimac-rychlosti-valeo.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.