p4v3ls Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Zdravím, mám menší problém. Mám půjčeného Partnera 1.9D 1999, tuším a mám problém s ježděním v noci, pač mi nesvítí budíky. Kontrolky všechny jdou, svítej i vypínače, svítí kilometry, hodiny, ale budíky nejspíš ani trochu. Kde by mohl být problém? Jak postupovat při opravě? Peugeoty jsem nikdy nedělal, zabývám se spíše staršíma škodovkama (Favorit, Felicie). Děkuji za pomoc. Citovat
p4v3ls Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 Nikoho nic nenapadá? Je to jediná věc, která nejde. Možná svítí, ale velice slabě, bohužel to nemohu říci se 100% jistotou, pač nemám možnost úplné tmy. Kde by teda mohl být problém? Jak vypadá tišťák přístrojovky? Jsou tam klasicky nastrkány žárovky, nebo tam jsou nějaký SMD či tak něco? Díky Citovat
Roman 1173 Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Nemáš staženou svítivost? Na budíkách pravý čudlík,netočit zamačkávat. Citovat
p4v3ls Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 Zkusil jsem to, ale čudlík zamačkávat nejde. Mám normálně otáčkoměrovou verzi budíků, s tlačítkem jde pouze točit. Zkusil jsem vyměnit pojistku, ale nic. Tak čím by to teda mohlo být? Mám si dát tu práci a budíky vytáhnout? Díky Citovat
Lubo181 Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Budiky vybrat a vymenit vsetky ziarovky skontrolovat spoje Citovat
p4v3ls Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 Tak opravdu to bylo žárovkami :/ Celkem mě ale zaráží, že byly v pytli všechny, které osvětlovaly budíky, ale kontrolky v pohodě. Byly celkem začernělé. Co by mohlo být příčinou toho, že žárovky odešly? Jinak další problém je s osvětlením digitálních hodin v otáčkoměru. Někdy svítí, někdy ne, většinou pomůže rána na plasty nad lucasem blinkru - nějaký špatný kontakt? Citovat
Guest servisman Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Příčina denního svícení taky jsem měnil žárovky a osvětlení palubky byly poločerné. Proto nyní při autosvětlech mí sice svítí hlavní světla ,ale nesvítí palubka.K čemu taky přes den ji vidím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.