Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám menší problém. Mám půjčeného Partnera 1.9D 1999, tuším a mám problém s ježděním v noci, pač mi nesvítí budíky. Kontrolky všechny jdou, svítej i vypínače, svítí kilometry, hodiny, ale budíky nejspíš ani trochu. Kde by mohl být problém? Jak postupovat při opravě? Peugeoty jsem nikdy nedělal, zabývám se spíše staršíma škodovkama (Favorit, Felicie). Děkuji za pomoc.

Odesláno

Nikoho nic nenapadá? Je to jediná věc, která nejde. Možná svítí, ale velice slabě, bohužel to nemohu říci se 100% jistotou, pač nemám možnost úplné tmy.

Kde by teda mohl být problém? Jak vypadá tišťák přístrojovky? Jsou tam klasicky nastrkány žárovky, nebo tam jsou nějaký SMD či tak něco? Díky

Odesláno

Zkusil jsem to, ale čudlík zamačkávat nejde. Mám normálně otáčkoměrovou verzi budíků, s tlačítkem jde pouze točit. Zkusil jsem vyměnit pojistku, ale nic. Tak čím by to teda mohlo být? Mám si dát tu práci a budíky vytáhnout? Díky

Odesláno

Tak opravdu to bylo žárovkami :/ Celkem mě ale zaráží, že byly v pytli všechny, které osvětlovaly budíky, ale kontrolky v pohodě. Byly celkem začernělé. Co by mohlo být příčinou toho, že žárovky odešly? Jinak další problém je s osvětlením digitálních hodin v otáčkoměru. Někdy svítí, někdy ne, většinou pomůže rána na plasty nad lucasem blinkru - nějaký špatný kontakt?

Guest servisman
Odesláno

Příčina denního svícení taky jsem měnil žárovky a osvětlení palubky byly poločerné. Proto nyní při autosvětlech mí sice svítí hlavní světla ,ale nesvítí palubka.K čemu taky přes den ji vidím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...