Dark69 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Ked idem rano do prace a poobede z prace, tak vzdy cca. po 3 kilometroch 3-krát auto zapípa. Nic nenaskoci ani na plaubnej doske a ani na displeji.. Neviete co s tym? Citovat
Dark69 Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 Nie, pred 3 mesiacmi som mal menene tesnenie pod hlavou a od vtedy neunikla ani kvapka vody. A teraz pred tyzdnom mi to len zacalo pipat.. Citovat
vendelinek Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 koukni do mojeho vlákna,taky mi to kdysi pípalo a nevěděl jsem co to je,dělalo to radio ted jsem si tak vzpomněl,už jsem zjistil,co mi to furt někde pípá myslel jsem,že to dělá PPC,ale pípá rádio a ukazuje tam i nějaký hlášky,takový zkratky,něco jako TE nebo TA -něco,co by to jako mělo značit,zkoušel jsem,jestli,když to začne pípat,zkusit to vyfotit,nestíhám,je to jen krátce a když jedu tak to je nechytačka tak to zatracený pípání z radia je odstraněný a ty hlášky ,co občas byly na radiovym displeji taky,našel jsem ty správný puntíky na ovládání Citovat
Dark69 Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 Tak dnes mi aj vyskocila hlaska pri tom pipani na chvilku, ale nemal som sancu to precitat.. Nieco ako Engine Cooling a dalej neviem, ani neviem ci aj to som dobre videl Citovat
kocurik Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Myslim ze \"Engine coolant temperature is too high\", teplota chlad.kvapaliny je prilis vysoka. Tiez mi to pise,ale ked sa zohreje auto,vsetko OK. Vraj je to teplotne cidlo,par tem dole sa to riesi, snazim sa vymenit to cidlo,zatial som sa k tomu nedostal. Citovat
Dark69 Odesláno 27. duben 2013 Autor Odesláno 27. duben 2013 No asi to vyzera na to cidlo fakt.. Postudujem este dole nieco... Zatial dik Citovat
shiro Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Ked mas malo chlad. kvapaliny, tak to este moze robit to, ze to zapipa a motor ti zhasne. Po nastartovani ale ides normalne dalej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.