Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám dotaz - půjde nárazník ze 406ky starého modelu na 406ku na nový model? Vím, že nebudou pasovat mlhovky, ale jde mi o držáky a upevnění nárazníku...

Díky.

Odesláno

Je jiná i kapota, maska atd., možná to tam nějako dostaneš, někde sem to už viděl, ale absolutně to nepasovalo a vypadalo to hrozně!!! Takže sežeň nárazník na nový model ten co tam má být a neřeš to, je jich dost....

Odesláno
Je jiná i kapota, maska atd., možná to tam nějako dostaneš, někde sem to už viděl, ale absolutně to nepasovalo a vypadalo to hrozně!!! Takže sežeň nárazník na nový model ten co tam má být a neřeš to, je jich dost....

Jo, je, jenže ne za rozumnou cenu, a už vůbec ne ve stejné barvě (ale ta mě tak netrápí..) .. A abych za nárazník dal 3tisíce + dopravu, tak to skutečně nedám..

Odesláno
V Praze a okolí je málo vrakovišť? Stačí to obvolat, já vím o deseti, když jsem sháněl nárazník na 405.

Třeba dneska jsem obvolal asi 6 míst, a buď nemáme, nebo máme ale poškozený (prasklý) a nebo ano, ale i s lištami za 4 tisíce... A ta cena je trochu hardcore.. :-(

Odesláno
Nabizel jsem ti ho za 1000 to je moc?\"

Nene, není to moc. Ale zkouším ještě jestli neseženu ve stejné barvě. U Tebe je problém ta vzdálenost :-) Protože, když to vezmu Českou poštou, budu mít nárazníky dva..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...