Print Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Zdravim mam problem koupil jsem si jine sedacky.pac moje uz byli prosezene a nedrzeli tvar.... Takze jsem poridil sedacky ze slabsiho auta aspon co se vybavy tyce tzn nemaji nemaji jako moje stare sedacky kolecko na stelovani bederni operky a ani packu ktere ja rikam houpajici kreslo ( posouva sedacku bud do zaklonu a predklonu ) a kdyz jsem je zapojoval tak swm si vsiml ze mi pasuje pouze jeden konektor a zbyle dva mi tam det vysi protoze je nemam do ceho zapojit .... A ted mi na pristrojovce sviti kontrolka airbagu nevite nekdo jak to vyresit ? Diky. Citovat
punkac Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 mno, pravděpodobně mají jen pyropatronu pásu (předpínač pásu) a nemají boční pytle takže, buď seženeš sedačky s bagama nebo tam zapojíš odpor, bohužel nevím velikost.... Citovat
Tomajda_406 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Zkus se zeptat ferryho na ten odpor.Ja jsem ho nak zapomnel Citovat
Print Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 no ani moje stare pokud vím nemeli bag .. teda aspon fakt myslím jojo maji pyropatronu a maji i nejakej jinej konektor do ktereho nemam samce Citovat
koblih69 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Ten odpor bývá cca 2,2 - 2,5 ohmu... Citovat
Patrius83 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 nebo odpoj pyropatronu-stejne je k nicemu a zapoj inym konektorom do koncovky airbagu, odpory jso stejny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.