Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

naskytol sa mi taky problem ze som vymenil 5w ziarovku T10 za LED ziarovku canbus.

post-46444-14109630888637_thumb.jpg

ked je svetlo v pozicii vypnute tak je uplne vypnuta tak ako ma a vsetko je OK. ked ju dam do pozicii zapnuta je vsetko OK svieti krasne (ovela lepsie nez povodna). ked ju dam do pozicie ze sa rozsvieti pri otvorenych dverach, zasvieti sa, po zavreti dvier chvilu svieti a po case sa zacne stmievat..... mala by uplne zhasnut ale zostane jemne blikat... je to take rusive blikanie no po case cca 1-2minuty uplne zhasne... nepomoze mi niekto problem odstranit?

Odesláno

neodstranis to pretoze v poziicii ze sa svetlo zapne pri otvoreni dveri ide do svetla male napetie ktore pri klasickej ziarovke nevidis pretoze sa vlakno nerozvieti ale led ziarovke staci malo a svieti :)

mne to blika stale a nevypne sa ani po 2 min a pocas jazdy to ani nevnimam. V kufri taktiez blika aj v skrinke pred spolujazdcom

Odesláno

veru aj nad tym rozmyslam ze ked je to auto take inteligentne a vypne si radio po polhodinke ked sedim v nom na parkovisku a cakam na veducu kym pride z obchodu tak nech si blika... sak budem startovat z economy modu:D....

Odesláno

To je nejaka bezpecnstna poistka proti vybitiu baterky si vsimny ze ti potom blika baterka medzi budikmi. Dokonca myslim ze ani ked nastartujes na malu chvilu a hned vypnes motor ze i tak bude blikat, proste musis znovu dobit bateriu o nejaku tu hodnotu.

Odesláno

To je nejaka bezpecnstna poistka proti vybitiu baterky si vsimny ze ti potom blika baterka medzi budikmi. Dokonca myslim ze ani ked nastartujes na malu chvilu a hned vypnes motor ze i tak bude blikat, proste musis znovu dobit bateriu o nejaku tu hodnotu.

Odesláno

Odesláno

To je možné.. ale psal jsem \"vhodný\"... odpor tam vložený bude mít dost vysokou hodnotu aby se na něm propálilo co nejvíc proudu... kdežto tady by byl potřeba malý odpůrek.. řadově ohm až desítky ohm, kde to napětí poleze přes odpor a né LED ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...