marek-zv Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 naskytol sa mi taky problem ze som vymenil 5w ziarovku T10 za LED ziarovku canbus. ked je svetlo v pozicii vypnute tak je uplne vypnuta tak ako ma a vsetko je OK. ked ju dam do pozicii zapnuta je vsetko OK svieti krasne (ovela lepsie nez povodna). ked ju dam do pozicie ze sa rozsvieti pri otvorenych dverach, zasvieti sa, po zavreti dvier chvilu svieti a po case sa zacne stmievat..... mala by uplne zhasnut ale zostane jemne blikat... je to take rusive blikanie no po case cca 1-2minuty uplne zhasne... nepomoze mi niekto problem odstranit? Citovat
Mega Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 neodstranis to pretoze v poziicii ze sa svetlo zapne pri otvoreni dveri ide do svetla male napetie ktore pri klasickej ziarovke nevidis pretoze sa vlakno nerozvieti ale led ziarovke staci malo a svieti mne to blika stale a nevypne sa ani po 2 min a pocas jazdy to ani nevnimam. V kufri taktiez blika aj v skrinke pred spolujazdcom Citovat
marek-zv Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 veru aj nad tym rozmyslam ze ked je to auto take inteligentne a vypne si radio po polhodinke ked sedim v nom na parkovisku a cakam na veducu kym pride z obchodu tak nech si blika... sak budem startovat z economy modu:D.... Citovat
Mega Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 To je nejaka bezpecnstna poistka proti vybitiu baterky si vsimny ze ti potom blika baterka medzi budikmi. Dokonca myslim ze ani ked nastartujes na malu chvilu a hned vypnes motor ze i tak bude blikat, proste musis znovu dobit bateriu o nejaku tu hodnotu. Citovat
Mega Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 To je nejaka bezpecnstna poistka proti vybitiu baterky si vsimny ze ti potom blika baterka medzi budikmi. Dokonca myslim ze ani ked nastartujes na malu chvilu a hned vypnes motor ze i tak bude blikat, proste musis znovu dobit bateriu o nejaku tu hodnotu. Citovat
Přema Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 někde k tomu připoj a schovej žárovku...tak to mám a měl ve všech svých autech..... Citovat
Judes Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Odpor ta už má, píše že dával led s canbusom . Citovat
ChouLu Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 To je možné.. ale psal jsem \"vhodný\"... odpor tam vložený bude mít dost vysokou hodnotu aby se na něm propálilo co nejvíc proudu... kdežto tady by byl potřeba malý odpůrek.. řadově ohm až desítky ohm, kde to napětí poleze přes odpor a né LED Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.