Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem se konečně taky rozhoupal a nafotil pár foteček autí. Co se týká výbavy,tak snad plná+kamera na sledování provozu,dvd,couvací a přední kamera,zesilovač a subwoofer JBL. Bez FAP.

post-13347-1410963087804_thumb.jpg

Odesláno

jo nojo to sem zapoměl taky napsat.

2.0 jtd rhr 100kw.První registrace 29.12.2006

V6 a automat ?:bojim:bojim:bojim

Nějak se mi začala zamlouvat naftička. A průměrná spotřeba 6.1 se mi líbí:D

[upravil dne 24/4/13 21:07 od adraj]

Odesláno

Benzin už asi ne :blicismajlik:D

Ikdyž sem sháněl 807 nebo ostatní v benzinu.

No nikdy neříkej nikdy. Sem zase nechtěl původně naftu vůbec. Jo,názor se časem mění:D

Odesláno

Nojo pěknej autobus :aut

Koukal jsem na ni loni na kokoříně.

Škoda, že ji PP neprodával dříve, nemít koupeno jdu do ní taky.:D

Co jsi použil na ty sedačky? Já to drbal a efekt nic moc.:myslim

Odesláno

jo ten sem JÁ původně chtěl taky,ale manželka byla proti. Nešla přesvědčit:D. A nějak mi nechybí,to bude asi taky tím,že sem s automatem nikdy nejel:D

Odesláno

Jarmyl:klasickej cif,co leští a nepoškrábe:D. Houbičku na nádobí kyblík s vodou na opláchnutí houby. Jde to perfektně,pak použít něco na kůži. Voda byla úplně černá:o

Odesláno
Jarmyl:klasickej cif,co leští a nepoškrábe:D. Houbičku na nádobí kyblík s vodou na opláchnutí houby. Jde to perfektně,pak použít něco na kůži. Voda byla úplně černá:o

Ja mam tmavomodru kozu,takze spina,ktora by tam aj bola nie je viditelna.Prave dnes som osetroval kozu gelom Leather Care od ArmorAll.Predtym som pouzival krem z Tesca,ale nebolo to ono a upchavalo to perforacie.

Odesláno

až zkusíš dej vědět a fotku před a po:super

Zabrala mi ta sedačka tak těch 20 minut. Na další už nabyla nálada. To proběhne asi teď na chalupě. Dám foto

[upravil dne 26/4/13 00:08 od adraj]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak proběhla výměna rozvodu od Strakiho. Cena 4900kč,což si myslím,že je hodně málo. Výměna bi-xenonů. Ty staré problikávaly. Teď pohoda. Díval se mi na nefunkční tempomat. Jednotka ho prostě neumí. Taky se Petr divil. Navíc jednotku měl Straki poslanou od pp205,když to koupil. Tak uvidíme,co se zní dozvíme.

Teď řeším jesli to nechat očipovat a nebo ne. Má to smysl?

Spotřebu mám od natankování a najeto 500km 5,4l :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...