Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Google vlatni vyhledavani  

1. 1. Google vlatni vyhledavani

• ANO CHCEM Google vlastni vyhledavani
      14
    • NIE NECHCEM Google vlastni vyhledavani
      17

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

mě to nějak nevadí... když sem něco hledal dřív tak sem zadal peugeot club a hledaný výraz. Teď už jen ten výraz, otevírá se to v novém okně a funguje normálně ;)

Odesláno

Hlasoval jse pro zachování této funkce. Používám jak původní hledání (v liště), tak i to nové \"Gůůůglí\". Je to je no zvyku nebo o zbrklosti - neni problém si počkat, než přenos dat doběhne, a pak člověk klikne vždy na to, na co chce. :aut

Odesláno

Mě se zdá, že to googlí hledání mi najde víc, ale zase to starý se dá nastavit a separovat si tak výsledky, což mi přijde taky užitečný. Hlasuju pro zachování googleho. Zdá se mi to, nebo to blbne v naprosté většině uživatelům z SK???:myslim

Odesláno

jak jsem psal výše, aplet se mi na mobilu taky načítá cca o půl vteřinky pomaleji. Holt má Marcel00 moc rychlý prsty a kliká hlava nehlava :D

Odesláno

punkac: nedalo by se udelat neco s tim tvojim avatarem? Na kompu mi to nevadi, ale pri pripojeni pres mobil mi to brzdi nacitani. 15MB je na avatar podle mne hodne a zere mi to zbytecne fup ;-).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...