Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, jsem tady nový a měl bych na vás jednu otázečku. Mám momentálně Audi A4 Avant 2002...Ale z důvodu většího prostoru kvůli rodině mám možnost vyměny za Peugeot 407SW v plné výbavě. Motor 2.0Hdi 100kw. Prosím jak jsou na tom tyto motory??? A auta jako takové. Moje Audi navíc není v takové výbavě jako Peugeot a je o 5 let starší. Tak mi to trošku smrdí. Navíc nechce ani doplatek. A prý je vše v cajku. Když jsem se ptal na důvod tak prý je zvyklý na tvrdší auto...a s peugeotem šlápl trošku co se v tom týče vedle....Prosím poradíte??? Moc děkuji

Odesláno
Dobrý den, jsem tady nový a měl bych na vás jednu otázečku. Mám momentálně Audi A4 Avant 2002...Ale z důvodu většího prostoru kvůli rodině mám možnost vyměny za Peugeot 407SW v plné výbavě. Motor 2.0Hdi 100kw. Prosím jak jsou na tom tyto motory??? A auta jako takové. Moje Audi navíc není v takové výbavě jako Peugeot a je o 5 let starší. Tak mi to trošku smrdí. Navíc nechce ani doplatek. A prý je vše v cajku. Když jsem se ptal na důvod tak prý je zvyklý na tvrdší auto...a s peugeotem šlápl trošku co se v tom týče vedle....Prosím poradíte??? Moc děkuji

Z důvodu prostoru? No když myslíš :myslim

Odesláno

jj VIN pak pošlu....já vím že zde je toho hodně, jen bych ohledně tohoto typu to potřeboval tak nějak shrnout,,,,celkem to spěchá. A než já bych se dočet...tak může být pozdě...moooc děkuji

Odesláno

Ten prostor....tan AVANT je fakt v kufru hodně zcvrklý...plno kravin a prostor nevyužit....ale i v zadu. Mam 2 male kluky a když tam dám sedačky....konec....

Odesláno

sám musíš vědět, zda pežot je větší uvnitř než audi, jel jsi v tom pežotu abys měl přehled?? je to kamarád nebo někdo neznámý?? znáš historii pežotu?

Odesláno

neznámý....a nejel. 407SW jsem ale viděl a připadá mi teda o dost ve vnitř větší než Avant ....Historii neznám ale když kupujete ojetinu tak taky nevíte do čeho jdete....minimálně se mi to zdá divné....pokud můžu hodit odkaz a adminovi to vadit nebude...zde je jeho: http://auto.bazos.cz/inzerat/23428736/Peugeot-407-SW-20hdi-vymenimvymenaspecha.php

A muj: http://auto.bazos.cz/inzerat/23703794/Vymenim-Audi-19TDi-96Kw-B6-Avant.php

U peugeotu vůůůbec netuším jak jsou jaké motory poruchove atd....

Odesláno

schelli

myslel jsem, že to chce vyměnit kolega z práce, nebo v rodině (že to auto znáš)

zajdi do ostravských AAA a svez se s pežo,(doufám že tam 407 je), pokoukej na vnitřní prostor atd., at máš trochu přehled, o motor se neboj, pežo má dobré diesely

Odesláno
Zajímavé to není, prostě se mu staré lampy nelíbily a tak dal po fejsove, třeba.

Tahle vymoženost už na naši ves taky dorazila, ale když vezmeš 100 ks 407 tak to bude mít předělané tak 1. Kolik lidí tady z klubu to dělalo? Přema a ještě někdo?

Odesláno

elton: jo já to nezpochybňuju.. možný to samozřejmě je...

Na základě VINu ti zde prověří historii. To že spojka bere nahoře je vlastnost ne vada. Bude to tak i po výměně ;) Spojka se mění kvůli vadnému setrvačníku, né kvůli tomu, že bere nahoře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...