Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Doplňování: pokud to dělájí mašinou tak už většinou dá i potřebné množství oleje včetně UV kapaliny. Jezdím tu ke dvoum kámošům a oba maj Valeo plničku kde se zadává typ auta včetně podrobností jako kw, r.v.,model atd.

Odesláno

Tak se pořád v autě potím jak hňup.Myslel jsem,že mám málo chladiva když my klimatika nešla,ale už se my nezdálo když odsály přes 400g chladiva no nic doplnily 625g + olej,ale stále nechladím :( klimakompresor se ani nerozjede i když dám na LO a manuálně nastavím intenzitu foukání:(

Odesláno
Tak se pořád v autě potím jak hňup.Myslel jsem,že mám málo chladiva když my klimatika nešla,ale už se my nezdálo když odsály přes 400g chladiva no nic doplnily 625g + olej,ale stále nechladím :( klimakompresor se ani nerozjede i když dám na LO a manuálně nastavím intenzitu foukání:(
Žeby špatná kladka na kompresoru zkus ji odskoušet připojením proudu na konektor kladky je pěkně přístupnej je hned na boku kompresoru. Pak jedině ten spínač tlaku na chladiči klimy překontrolovat.

[upravil dne 17/5/13 20:43 od bart.lbc]

Odesláno
Žeby špatná kladka na kompresoru zkus ji odskoušet připojením proudu na konektor kladky je pěkně přístupnej je hned na boku kompresoru. Pak jedině ten spínač tlaku na chladiči klimy překontrolovat.

Kladka je snad v pohodě je 3 roky stará natočeno naní 83000km.Na konektor mám přivést kolik 12V(píšeš o proudu a ne napětí)?Jak se dá překontrolovat ten spínač tlaku.Kde přesně se nachází na tom chladiči.Konektory zkouknu

Odesláno

Čo tak to napojiť na dia či nie je problém niekde inde, napr. čidlo teploty a vlhkosti v kabíne. Ak nie je funkčné klíma asi tieš nepôjde aj napriek tomu že je nastavená teplota na nižšiu úroveň :myslim.

Odesláno

Jj snímač tlaku je na chladiči hned pod hadicí z kompresoru a kladka 12V tam asi nic jiného nebude ale jak píše Judes jakmile je špatný to čidlo co je v autě v liště před spolujezdcem tak to klimu nesepne. Už to tu taky někdo řešil nebo na jiném foru a bylo to tím.

Kladka je snad v pohodě je 3 roky stará natočeno naní 83000km.Na konektor mám přivést kolik 12V(píšeš o proudu a ne napětí)?Jak se dá překontrolovat ten spínač tlaku.Kde přesně se nachází na tom chladiči.Konektory zkouknu

Odesláno

Jak jsem psal v té liště jak jsou ty mřížky nic nemám,ani tatik na svoji 407-mě.Na tom spínači tlaku na chladiči konektor není zaoxidovaný.Na kompresoru jde volně rukou ten vnitřek točit.Ale jak jsem zjistil tak mi tam jde jen 3,16V a ne nějakých cca 13V jak by mnělo:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...