Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jo tak v Karviné u kolejí mi taky udělali p*** přes kapotu. Stálo tam plno aut,ale vybrali si moje... naštěstí to udělali jen do prachu,ale nasere to.

Poslední dobou si zvykly sousedovy kočky sedat na vyhřátou kapotu a když jsem se ji snažil odehnat,tak se mě lekla a začala drápy na kapotě drápat jak se snažila utýct.:bacha

Odesláno

To právě Johny ke kočkám takhle nesmíš, první udělej čičí, a jak odejde z auta tak ji někam hoď :D Naštěstí, já od té doby co mám garáž, tak nic takového řešit nemusím :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zachránit to ještě půjde...sice z 20cm tu opravu najdeš když se budeš snažit ale lepší jak stříkat celé :) mimochodem ten lak by chtěl stejně celý rozleštit a zrenovovat :)

Odesláno

ja kupoval coupe s novym nastrikem (proc asi :D ), do mycky nejezdim, umyvam rucne, na parkovistich stojim bokem dal, kde nikdo nejezdi, takze nacapat nekoho s klicem v ruce, jak mi objel auto, tak ma prsty zlamany na dvakrat.

rozlestovani ani korekcni tuzky podle me moc nepomahaji, kdysiva jsem zkousel a zadny valny vysledek...

Odesláno

Já jsem to taky zkoušel všelijakými tužkami i leštičkami a nic, prostě nový lak je nový lak, ty tužky jsou na nic, nic nezakryjou.

Odesláno

divili byste se kolik se toho dá zachránit leštěním otázka pár stovek:) ale když člověku neni líto stříkat celý díl tak proč ne :) mimochodem jeden borec si nechal lakovat v autorizáku bmw a z výsledku práce nadčený zrovna nebyl...kdejaké hodado by to nastříkalo líp, tak bacha na to, kam si dáváte lakovat díly :)

Odesláno

jj, to jsem taky slyšel no, je třeba najít dobrého lakýrníka, já mám třeba profíká, který dělá i airbrushe, nebo jak se to jmenuje. :D a jsem s ním fakt spokojenej, jen se k mému autu nějak nemůžu dostat, všichni mojí známí už byly ale já furt ne. :( Je dost vytíženej :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jen se Vás chci zeptat, nemáte někdo zkušenosti s výměnou antény za žraločí ploutev ? Já o tom uvažuji ale nevím kde to sehnat, respektive, jaký konektor, protože ten můj ani za nic nejde sundat, bavím se o konektoru na střeše :) Nějaké tipy ?:myslim

Odesláno
divili byste se kolik se toho dá zachránit leštěním otázka pár stovek:) ale když člověku neni líto stříkat celý díl tak proč ne :) mimochodem jeden borec si nechal lakovat v autorizáku bmw a z výsledku práce nadčený zrovna nebyl...kdejaké hodado by to nastříkalo líp, tak bacha na to, kam si dáváte lakovat díly :)

BMW je tím vyhlášený.. Znám jednoho klempíře z origo BMW servisu a ten se svým BMW jezdí na lak radši jinam :D

Jinak pokud to máš až na plech jako já, tak to nevyleštíš.. Vyleštil jsem tak 2/3 tý čáry ale stejně jsou místa, kde to zůstalo..

Jak říkám, coupe dostane komplet novou barvu, takže to je vlastně jedno :)

Odesláno

Ono je potřeba si uvědomit, že zdaleka né každý autorizák má svůj lakovací box, spíš naopak, takže to dávají dělat ven a přenášejí na zákazníky řeči, že je to jiný odstín protože je to vyšisované... no je, ale s tím si musí lakýra poradit. Ať už úpravou odstínu nebo rozstřikem do vedlejších dílů... (mimochodem pojišťovna rozstřik do vedlejších dílů standardně platí). Jinak oprava těhdle škrábanců je dost problém. Nejvíc se mi osvědčilo namíchat sprej a místo kde je to na podkladový lak zamaskovat a lehce přelakovat. Pak se to odmaskuje a zaleští přes okolní lak zrnitostí 2000. Tím pádem zůstane barva jen v rýze a znovu se to zamaskuje a dají se 2 vrstvy transparentního. To obvykle spáru dolní do výšky okolního laku. Odmaskuje se to, zaleští opět zrnitostí 2000 a stříkne rozstřikovým lakem (spot blender) ten to spojí a za 2-3 dny se to rozletší do okolí. Místa, která nejdou do podkladového laku tak jen transparentním, zarovnat a rozstřikový.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...