bikerka Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 Ahoj, zrovna se udelalo krasne a mne nejde stahnout strecha.. Zhruba pred mesicem, jsem ji stahovala a vse slo v poradku. Ted natahnu roletku v kufru, otevru haky a zmacknu tlacitko pro stahovani strechy a zacne to jen pipat, nestahne to ani okna.. Zkousela jsem ruzne otvirat ty haky a zjistila jsem, ze signal pipne jen kdyz otevru hak u ridice, u spolujezdce nepipne.. take kdyz necham hak u ridice zatazeny a ten u spolujezdce otevreny tak jdou stahnout okynka /ovladacem pro okna/, coz by jit nemelo, kdyz je strecha povolena.. zkousela jsem tam nacpat i prsty, cidlo zmacknu a po uvolneni pipne, ale stejne strecha stahnout nejde.. Ma nekdo nejake zkusenosti/napady? Diky, klara Citovat
Ferry Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 asi jedine napichnout na diagnostiku a zjistit, co to pise za zavadu, na tu se pak zamerit nemas nahodou svetle zeleny CC a neparkujes v ulici K Verneraku ? Citovat
bikerka Odesláno 15. duben 2013 Autor Odesláno 15. duben 2013 nemam no asi budu muset.. jeste jsem nedavno nechavala menit spojku a od te doby mi nejde tachometr (nepricita ani km), ale to asi udelal servis nekde.. nevim ale, jestli pro strechu a tachometr neni spolecny pocitac, ktery by byl v cudu.. nicmene teda souvislost to mit asi nebude, co? Citovat
Ferry Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 asi zapomneli zapojit cidlo, napada me, ze jednotka strechy nema informaci o tom, zda vozidlo stoji nebo jede a proto ani nestahuje strechu, musi byt totiz splnena podminka, ze rychlost auta nesmi byt vyssi nez 12km/h, ale kdyz nema zadnou odezvu od cidla rychlosti, tak to nepovoli vubec, takze souvislost tam klidne muze byt Citovat
bikerka Odesláno 15. duben 2013 Autor Odesláno 15. duben 2013 no me to taky napadlo, nicmene strecha nejde stahnout ani pri rucni brzde ani pri nenastartovanem motoru, jen na baterku.. coz by jit mela.. nechat ten tachac zapojit a uvidime.. diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.