scar_tissue Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Zdravím,mám problém ! pri malej rýchlosti mi trasie celý zadok auta z jednej strany na druhú ... ako keby boli na kolesách osminy ... a pri rýchlosti 80km/h a vyššie mi vybruje celým auto ako keby sa išlo rozletieť na všetky strany ... neviete čím to môže byť ?? ďakujem vám za vaše rady a váš čas ... [upravil dne 14/4/13 21:54 od scar_tissue] Citovat
Ferry Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 nejspis vyrezla loziska na cepech ramen, naprava zrala na repas, je to tu popsano mnohokrat, dej vyhledat repase zadni napravy apod. hesla Citovat
scar_tissue Odesláno 14. duben 2013 Autor Odesláno 14. duben 2013 ďakujem ... skúsim sa orientovať podľa toho repasovania náprav ako píšeš ... Citovat
Lubo181 Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 dat na dvihak a chytit cele koleso a vyskusat ake ma vole a a ako take ze kordy pokrivene na pneumatikach alebo take veci mas odkontrolovane ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.