Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim...mam otazocku mam cc1.6i 2005-80tis a uz som par krat zaregistroval ze pri akceleraci zacne sem tam trhat otackami(tazko sa to vysvetluje,ale ze napr ale ze 2000otackach si da motor ako keby pol sekundovu pauzu a potom sa zas plynulo chyti)a ked na volnobehu stlacim plyn a drzim ho stale v rovnakej polohe(cca 1cm) tak otacky stupnu na cca 1800(plyn stale rovnako drzim)a zacnu klesat az ku volnobehu...nemali by sa tie otacky pri rovnakom tlaku na pedal aj rovnako drzat....neviem jak je to u peugotiku bo doteraz som mal iba nemcou bmw a opel...dakujem za pripadne info...:-)

• O 4 týdny později...
Odesláno

ja mam presne ten isty problem aj stejne auto ...prodleva pri zaslapnuti plynu riesilo sa to tu maly prinos vzduchu zo sania daj vediet ak nieco stym spravis ja planujem prerobit tiez cele sanie len neni to take jednoduche ako sa zda.. to nasavanie pod podblatnikom mi lezie uz na nervy neda sa to tak utesnit a mokry filter mam stale.

[upravil dne 8/5/13 18:00 od mitu]

Odesláno

ze by to bolo zo vzduchom?:myslimja neviem...este som s tym nespravil nic...mne povedali ze softwer,potenciometer na plyne,skrtiaca klapka....ale este som sa ktomu nedostal....:mad:

Odesláno

To pol sekundové ako keby vynechanie motora robí sem tam aj mne ťiež tento NFU motor 80 kw...cíťiť to ako keby motor stratil na tú krátku dobu 50% výkonu alebo čo...a mám tam dokonca nový software /chip-TUNING/ a takisto sanie a výfuk mám komplet športový, prerobený na mieru, všetko kvalitné !!! nie made in home :bojim a robí to aj tak sem tam, nie vždy, asi podla nálady motora či čo :D je to francúz pojeba*ý

Odesláno

predtym tam mal sisku filter a nezbadal som ze by to robilo len ked sa zahrial motor tak ho zacalo dusit nasavanim tepleho vzduchu. Preto som dal original box a uz to zacalo.. Inac nech je Francuz stym motorom som velmy spokojny :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...