Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám peugeot 407 2.0hdi SW ,ale bez alarmu a mě by zajímalo jestli mají tyto vozy předinstalaci na alarm ,myslím tim nataženou kabeláž .Můžu totiž mít originál alarm s peugeota 407 a chtěl bych ho mít i ve svém voze.

Odesláno

alarm origo kupis so vsetkym co potrebujes. jedine co je v aute je natiahnuta kabelaz medzi motorom a kabinou vodica, ktora je na tento ucel pripravena...

robota na 2hodinky... krasna praca, vrele odporucam... :super

[upravil dne 10/4/13 22:38 od Marcel00]

Odesláno

já ale budu mít alarm s bouraného vozu a proto by mě zajímalo co všechno budu s toho vozu potřebovat,protože pojedu asi 100km pro to daleko a nerad bych potom zjistil že mi něco chybí

Odesláno

cidlo kapoty, vnutorne priestorove cidla, sirenu ktora je pod baterkou a samotnu jednotku alarmu ktora je pod pristrojovkou. ber si aj konektory, lebo tie v aute mat nebudes, pri montazi som ich musel pinovat, boli v baleni...

potom kablik medzi alarmom a bsi ku ktoremu je alarm pripojeny, to uvisis pri demontazia nezabudni na tlacitko alarmu to je cely blok tych troch tlacitiek pod panelom klimatizacie.

no a nakoniec to budes musiet s dia aktivovat aby auto vedelo ze ma alarm a aby s tym alarmom komunikovalo.

Odesláno

chod do peugeotu, vypytaj si alarm na 407mu... mavaju to na sklade, kukni do krabice pokukaj co tam vsetko je

a povies ze si to este rozmyslis :o

inak kolko chce za to typek kam si pre to ides?

[upravil dne 10/4/13 22:49 od Marcel00]

Odesláno

A k čemu by to v dnešní době bylo? Ano uznávám že v některých případech může být zajímavý bonus při pojištění proti kráceži. V mém případě to bylo necelých 200,- ročně. Ale věcný smysl (jako ochrana auta) to ma asi stejný jako blikající led za 12,- Alarm jsem vždy nechával domontovávat, ale to bylo naposledy pře 10ti lety. Zámek řadící páky považuju za smysluplnější, ale ani to se mi finančeně nevyplatí.

Odesláno

K čemu by to v dnešní době bylo? Už třeba pro ten můj osobní pocit, že v tom autě něco je. Pak třeba taky proto, že to může odradit nějakýho dementního feťáka, kterých se tady potulují mraky od toho, aby ti jen tak ze zvědavosti vymlask sklo a podíval se, co máš v přihrádce. Auto mi stojí zaparkované na ulici a každý ráno, když k němu jdu, čekám, co najdu, co se stalo. Tím si to nechci přivolávat, jen se na to připravuju, co se může stát ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...