Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot 406 break 2,00 HDI

Caute .Na kolko sa mi pred nedavnom pokazilo dialkove ovladanie centr. zamykania (uz bolo ako nahradne).Musel som to dat deaktivovat vo vozidle, nakolko sa mi samocinne spustal alarm.Na nete som nasiel nejake univerzalne ,za celkom dobre ceny .Myslim ,ze podobna jednotka uz tam bola namontovana aj pred tym.V poistkovejh skrinke som nasiel 3 kable(cerveny cierny a hnedy) ktore akokeby boli prerusene takymi konektormi skoro ako na poistky vyzeraju , a este jeden kabel pri nich vyzera ako keby to bol kostrovy sa domnievam .Chcem sa spytat ci by sa toto univerzalne dialkove nedalo napojit na tieto konektory? Ci je mozne ze by predosle dialkove bolo napojene tam ,v poistkovej skrinke, alebo ako by som na to prisiel kde bolo namontovane .Myslim bolo iba zdemontovane , a nove by sa mozno dalo napojit na tie kable .Je to zlozite namontovat? Alebo to zvladne aj amater ako ja?

Ak stym ma niekto skusenost bol by som rad keby mi niekto napisal ako sa to montuje . Diky za vase odpovede.

Odesláno

montovat na neznamy bastl po nekom, je vzdy slozite, po internetu tezko rict co je to za draty, kam jsou zapojeny, ani se neda rict, co na nich bylo predtim zapojeny, vesteckou kouli tu fakt nikdo nevlastni

schema zapojeni jsem vkladal 9/10/12 v 12:57 sem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...