P607Olda Odesláno 21. listopad 2005 Autor Odesláno 21. listopad 2005 Nevím, jak často se mění FAP na novějších autech ani kam se na 307 dolévá EOLIS. Kontakt Ti posílám na e-mail. Citovat
Tibike Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Diky, Olda. Teraz uz budem aspon kludnejsi, ze ked sa mi FAP ozve, viem kde sa mam obratit za normalne peniazky. Co sa tyka mojho filtra, ten je uz asi taky, kde netreba nic dolievat. Jednoducho ma svoju zivotnost. Niekde som o tom cital. Teraz dokonca vraj uz robia take filtre, ze to vydrzi celu zivotnost auta. Citovat
Zdenáll Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 [a co jako teď když se musí jezdit 50sát:myslimTo jako mne zaplatí min.dopravy??? Citovat
Zdenáll Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Lidi a kam se to dolejvá a jak se to nalejvá..sic mám jen 30 tikm ale co kdybch se najednou rozjel žéé?:myslm Citovat
P607Olda Odesláno 23. červenec 2006 Autor Odesláno 23. červenec 2006 Původně zaslal: Zdenáll Lidi a kam se to dolejvá a jak se to nalejvá..sic mám jen 30 tikm ale co kdybch se najednou rozjel žéé?:myslm Jaké máš auto a jaký ročník? Existují i HDi bez FAP. Nádržka na Eolis je obvykle zespodu auta pod LZ sedadlem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.