Guest zelda93 Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 tak včera sem jim napsal majla a dneska po škole se stavim přímo na prodejně... co s tim, prtože já to auto potřebuju já musim být pojízdnej jinak se téměř nikam nedostanu z bydliště. taky sem našelcelý těhlice(s tlumičema) na bazoši za 600 byly to oba kusy L+P.... uvudim co mi na to řeknou... Citovat
Guest zelda93 Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 tak standardne by na nej mela byt 2leta zaruka, na vyrizeni maji 30 dni, akorat teda nevim, jak jim to predat, pac vylisovanim se to lozisko rozlozi, to asi nez email jim rovnou zavolej, jak postupovat a neni neco spatne s nabojem nebo je dobre dotazena poloosa, to snad ani starline nemuze odejit tak rychle skoro bych nekde sehnal celou jinou tehlici a vymenil to komplet, agressor tu rozprodaval Saxo, Loki tu mel taky nejaky inzeraty na 106, urcite bys sehnal u náboje mi bylo řečeno, že příště by to chtělo radši jinej.... ale to nepovažuju za nějakej hodně velkej prolém, že tam je malinko říznuto flexou když někdo sundaval předchozí zbytek ložiska.... poloosa dotažená na moment.... utáh sem to klíčem dojel 100metrů do srvisu kde mi to dotáhly pořádně momenťákem. teď mě napadlo neni možné, že třeba hučí poloosa??? bylo by to nepravděpodobný ale možná bych tomu věřil, protože to hučí stejně jako to minulý akorát u toho minulýho to ještě chroupalo (jak bylo vylámaný) napadlo měto protože to začalo druhej den dyž auto muselo zabírat do prudkýho kopce kde byly dííry na jedničku a opravdu jenom krokem, jestli si to jenom nesedlo a nežačala hučet znova.... Citovat
Guest zelda93 Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 tak sem to dal dneska o5 na výměnu, vidim jak to bude držet... ale začala mi docházet jedna věc :-D jestli ono to ložisko neodchází kvůli zvlněnému kotouči??? tak jsem dneska domluvenej, že až mi to udělaj, sjedu ke známýmu na vrakáč pro pár kotoučů to zjistit... protože odcházípravé ložisko a právě pravý kotouč má někde vlnu :-D Citovat
Hafity Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 tak sem to dal dneska o5 na výměnu, vidim jak to bude držet... ale začala mi docházet jedna věc :-D jestli ono to ložisko neodchází kvůli zvlněnému kotouči??? tak jsem dneska domluvenej, že až mi to udělaj, sjedu ke známýmu na vrakáč pro pár kotoučů to zjistit... protože odcházípravé ložisko a právě pravý kotouč má někde vlnu :-D No sakra! U mne to samý! Pravej kotouč, ložisko měněný před rokem (žádná srágora) a totál v háji.... Citovat
Guest zelda93 Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 tak mě to ložisko odešlo hned po dvou dnech... taky bylo od starline. dneska sem to nechal udělat, zítra jedu pro kotouče... snažim se nebrzdit dyštak si přibržďuju ručkou... a celý rameno má vůli v silenblloku. takže i to si asi nakonec budu dělat :-) no nemam to jednoduchý :-d Citovat
moby78 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Vyměň celý těhlice, nebo se z toho zblázníš .. U mě se měnila poloosa, kotouče, 2x obě přední ložiska a za 2-3 měsíce zase nesnesitelnej hukot. Po výměně těhlic je to ok. Od té doby si připadám jako doktor. Pořád poslouchám, jestli něco nehučí. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 taky sem jako doktor :-D ale kupodivu krom občasný poloosy a toho ramene je klid.... zbavil sem se extrémně zvlněných kotoučů dal tamjiný a ani nekope... ještě ty silentbloky aspoň ten jeden, vyvážit kola a budu doščasně spokojenej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.