Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Robim akurat to vytlmenie STP silver platm. Narazil som vsak na problem. Ako riesit tiahlo otvarania dvery od klucky? Dal som totiz plat cez to tiahlo a teraz mi to samozrejme drhne a lepi sa to tiahlo o ten plat. Viete mi poradit ako to vyriesit? Dik

Odesláno

Diki, snad to teda prestane casom drhnut.. Na vodicovych dverach som to vyriesil tak ze som nalepil na stp plat lepiacu pasku v mieste kade vedie tiahlo. Cize tiahlo sa smyka po \"suchej\" strane lepiacej pasky. Na spolujazdcovych dverach (ktore som robil prve) je to bez toho, cize to drhne a lepi sa to o to :(

btw zostalo mi 1 a 1/2 platu 53x70 tak som rozmyslal ze to dam na kapotu pre stisenie motora, momentalne mam len plech. Plat vydrzi do 110° a hlinikova vrstva je nehorlava. Myslite ze plat sa nebude odliepat z kapoty? Neuskodi to nejak motoru (teplo). Dik

Odesláno

To bude asi nejlepší řešení :) MDF podložka o výšce 10mm se tam krásně vejde pod tapec. Jinak doporučuju ještě vylámat ten plastovej \"koš\" co je v tom originálním adaptér ve dveřích ;)

Odesláno

zostalo mi 1 a 1/2 platu 53x70 tak som rozmyslal ze to dam na kapotu pre stisenie motora, momentalne mam len plech. Plat vydrzi do 110° a hlinikova vrstva je nehorlava. Myslite ze plat sa nebude odliepat z kapoty? Neuskodi to nejak motoru (teplo)?

Odesláno

dik, tak to nahodim cez vikend.

Chcem sa este spytat. Idem kupovat nove radio lebo moje nepodporuje v podstate ziadne dnesne technologie tj. nema usb, aux ani bt.. prehrava len mp3 a cd. je to Pioneer DEH-2800MP. Pozeram nejake nove radia, zatial najviac sa mi paci Pioneer DEH-X5500BT, dobra cena, ma usb, aux aj parrot Bluetooth. Zozadu ma konektor na pripojenie ovladania na volante, v pripade 206tiek je to ta packa pod volantom. Tu ja nemam. Preto ma zaujimaju 2 veci. Je mozne tuto packu dokupit (idealne nejaku jazdenu), akym sposobom sa domontuvava? Je mozne ju cez nejaku redukciu pripojit na toto radio? Dikes.

napr nieco taketo:

http://www.ebay.com/itm/PIONEER-PEUGEOT-206-807-Steering-Wheel-Stalk-Adaptor-/270536885336?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item3efd414458

[Edited on 21/5/13 23:39 by Saaw]

Odesláno

Repraky aj vytlemenie uz vsetko hotovo, zvuk je citelne lepsi. Avsak. Pri niektorych pesnickach pocujem z praveho tweetera praskanie, pri niektorych pesnickach je to slabsie, pri niektorych nepocut vobec a pri niektorych dost rusive a zretelne. Viete pls poradit co to moze sposobovat? Chybny tweeter? Ako mozem overit a prist na pricinu tohto problemu? Dikes

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...