vasek733 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 dnes jsem koupil novy termostat jelikoz stary byl brzo otevreny.Po vymene jsem nalil chladici kapalinu do expanzky a nastartoval a doleval.Asi po 5 min teplota na 70 stupnu a hadice za termostatem byla tepla.tak nevim jestli neni i ten novy taky spatny.Necha se nejak promerit? Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Termostat můžeš \"povařit\" v plecháčku a máš jasno hned. Citovat
vasek733 Odesláno 4. duben 2013 Autor Odesláno 4. duben 2013 a je normalni ze je teplota na 70 a hadice za termostatem ke chladici ta horni tepla? Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Termostat neotevírá skokově, záleží jak moc to je teplé. Odvzdušni to pečlivě a chviku pozoruj za provozu. Citovat
vasek733 Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 ja jsem si myslel ze jde jen maly okruh a az se dostane termostat na danou teplotu t.j.89 stupnu tak ze to teprve pusti do chladice Citovat
ScAlpik Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 zdravím. Mám také problém s chlazením... Ujel jsem cca 20km a bylo vše v pohodě - poté jsem stál asi tak 5 minut na místě s nastartovaným motorem a teplota rychle stoupla a po rozjezdu rafička stoupla až do červeného pole a začlo blikat ”stop”. Sahara se netočila takže mě napadlo jestli to není termostatem. Takže můj dotaz - kde ten termostat najdu abych ho mohl proměřit? Díky za odpověď Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.