maxx3 Odesláno 4. duben 2013 Autor Odesláno 4. duben 2013 Fredino: Tak kdyby jsi četl první příspěvek,tak by jsi vyčetl,že na tohle auto jsem se nechal ukecat manželkou a jelikož jsem doteď vždy auta vybíral já,tak jsem ji také chtěl udělat radost.Tolik ke koupi auta. A to,že mě štvou takové,jak každý myslí malichernosti,tak u auta,které stálo nové bez mála 900 000 bych očekával lepší zpracování. A řeším to proto,aby se třeba našel nějaký nápad jak to vylepšit a Ty až nebudeš spokojený s dovíráním,tak budeš mít,kde čerpat inspiraci. Jinak samozřejmě mám jiné věci,které nejsou na autě ok (asi tlumiče,displej) a tohle bylo jen tak na okraj. Citovat
kurka Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Vypadá to na dlouhou a zajisté plodnou diskusi. Citovat
merlin99 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 ako 1/3 novych vlakien za posledne tyzdne... Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 člověk si musí uvědomit,že každé auto má něco dosebe,každý řidič majitel auta má jiné nároky a jiný vkus.To máš pravdu bude to nadlouho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.