Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
no pezot je pezot ten ma 3 polohy na spinacke ma jednu navyse oproti vecsine inych aut,jasne ze musis ist do 2 polohy aby si z nej nasledne isiel do tretej polohy start

[upravil dne 2/4/13 21:23 od krtek 2]

Ale preco to nejde suvisle, proste naraz a hned do startu? renault ma tiez 3 polohy a ide mu to.

Odesláno

daj to oskusat niekomu kto ma 406 benzina alebo mal a nech ti povie svoj nazor lebo sam nevies ci je to porucha alebo si si na to proste nezvykol a ako vidim nedokazes to dost presne opisat (zrejme preto lebo to tak je od kupy 406-ky) lebo inak je tato debata onicom nic tomu nemusi byt,so starym cerpadlom to robilo tiez?po vymene cerpadla nejaka zmena?

[upravil dne 2/4/13 21:32 od krtek 2]

Odesláno

Je to od kupy 406ky, to ale nemozes vediet. Po vymene cerpadla ziadna zmena. Proste uz neviem ako dalej, v troch servisoch mi to odmietli ze nevedia a v peugeot servise zaplatim xxx penazi aby to opravili a pritom to bude kravina, ale to mi oni nepovedia, asi tak.Jasne ze to je porucha, ja nejsom mechanik aby som to dokazal odborne vysvetlit, tak sa nehnevaj

Odesláno

bolo to na diagnostike?to startovanie je zavisle od vonkajsej teploty?robi to stale ci je teplo alebo zima vonku? ma na to teplo na to nejaky vplyv?,robi to problemy pri studenom starte motora alebo teplom alebo je to jedno?

[upravil dne 2/4/13 22:06 od krtek 2]

Odesláno

Tak teraz si na to kapol:D Diagnostika nic neukazala, ale ma to vliv na teploty ako pises a to velmi zretelne. Ked je vonku zima alebo mrzne tak som s tim nemal nikdy problem, ale ked som v garazi alebo je teplo vonku tak to vecsinou nejde, obcas sa mi stane ze to natocim a v ten den to uz druhykrat nenaskoci, ale vecsinou sa to stava vtedy ked stojim v garazi viac ako 4 dni, vtedy to nejde.

Odesláno

to moze bytt vela veci musi sa na to vylucovacou metodov,ak ti nebude chciet natocit tak napr odpoj konektor z toho zeleneho cidla na termostate a toc znova ak by to naskocilo tak je to cidlo v haji ale kedze dia nic neukazala tak snad nie,potom mozes mat problem z imobilizerom,alebo snimac kluky alebo to rele na cerpadlo alebo poskodena kablovacka(bolo auto burane?) nejaka spatna kostra treba na to ist postupne

[upravil dne 2/4/13 22:28 od krtek 2]

Odesláno

Auto nebolo burane co ja viem, imobilizer mi rikal jeden technik ze by to mohol byt, ale fakt to ma suvis s tou teplotou ovzdusia. Kde najdem to zelene cidlo na termostate? To by som skusil

Odesláno

moze to byt cievka imobilizezru na spinacke riesilo sa to tu uz auto startovalo kedy chcelo , na chladici vody hore(zhruba v strede na pravo) je hruba hadica a ta ide na viko termostatu motora a na tom viku najdes cidlo s konektorom zelenej farby(pod hadicov vzduchov filtra ta co je napojena na skrtiacu klapku) ale to je len taky pokus s tym odpojenim myslim ze bude ok ked ta napichli na dia a nic

[upravil dne 2/4/13 22:56 od krtek 2]

Odesláno

jj to je ono ale ta je z new modelu na stary bude asi ina ja ho nemam mam este imo v klavesnici nech poradia iny,ono na zaciactok by stacilo pozriet kontakty na tom snimaci v akom su stave a tiez otvorit klucik ci je cip imo na svojom mieste

[upravil dne 2/4/13 23:35 od krtek 2]

Odesláno

no hej riesil ale keby si pokracoval v tom vlakne tak si to tam chlapi precitaju a nemusia sa ta tolko vypitovat co s tym je usetris namahu sebe aj inym,kluc mas nahradny?je jedno ktorym startujes klucom?

[upravil dne 2/4/13 23:39 od krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...