Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, prosil bych o radu. Našel jsem tu pár témat kde se podobný věci řešili, ale většinou to nějak nedopadlo.. Problém mám takový, že když mám lehkou nohu, auto jede normálně, při pokusu zrychlit v menších otáčkách se začne dusit, černej kouř a po pár vteřinách jakoby se motor chytnul a zabere a jede dobře. Nevíte, kde by mohl být problém? Co sem tak vypozoroval, za studena to nedělá, nebo aspoň tak prvních 5km jízdy po tom, co auto půl dne stálo, pak to začne..

Je to Peugeot 309 1.9d 47kw

Filtry, svíčky nový, rozvody dělaný před týdnem.. Co bych mohl zkusit? :)

Odesláno
:mad: mno, ještě vědět kde ho hledat.. Zrovna mechanik nejsem a moc se nevyznám :roll Nejde od něj jen třeba odpojit nějaká hadička, abych zjistil, jestli to pomůže, když bych ho našel, než ho rovnou zaslepovat?
Odesláno

popsáno jako VANNE EGR.

zespodu to má konektor(na něm jsem to taky zkoušel) i hadičku podtlaku(ale tu když odpojit tak asi i zaslepit)

esplic10.jpg

Uploaded with ImageShack.us

EDIT: Pokud nemáš motor DW8 tak to bude vypadat trochu jinak ale jinak je to principem stejné.Prostě nacucává spaliny z výfuku zpět do sání:roll

[upravil dne 2.4.2013 15:22 od syrrius]

Odesláno

Dělalo to i před rozvodama, vzduch do paliva nejde, problém s padáním nafty kvůli přisávání vzduchu byl, ale už není - nafta nepadá, palivovej filtr měněnej v lednu.

Odesláno

padat nemusi ale pri podtlaku muze nekde nasavat. Vzduchovej filtr asi taky ok? Pokud neni problem v palivu a rozvodech + nastaveni cerpadla. Tak kontrola vstriku, cerpadla.

Odesláno

Vzduchovej taky měněnej v lednu..

No, do těch vstřiků a do čerpadla se ale sám nepodívám, ne? Není nějaká možnost, jak zjistit, čím to opravdu je, ale pak mohl jít do servisu nebo za někým s konkrétní věci?..

Odesláno

myslim ze pro tebe by bylo idealni to zavest nejakymu clovekovi co umi delat stare naftaky a ma na to veci. Protoze sam doma zkontrolujes akorat jestli nejdou bublinky v nafte

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...