pastorek Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 ... Topit to začne až se ohřeje motor na provozní teplotu a otevře termostat (benzín dřív než nafta)... Nejdú hadice do kúrenia ešte spred termostatu? (malý okruh) Citovat
Stosun Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 ja myslim taky mne to treba uz fouka vlaznej vzduch treba uz po 3 minutach na volnobehu nebo po ani ne 1 kilometru jizdy Citovat
HonzaZ Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Teplý vzduch to fouká díky tomu, že je tam elektrický předehřev. Citovat
Stosun Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Aha no neco jsem o tom slysel ale nemohl jsem to v SB najit kde by to melo byt primo.Jestli je to v radiatoru nekde? [upravil dne 1/4/13 15:46 od Stosun] Citovat
kranky Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Teplý vzduch to fouká díky tomu, že je tam elektrický předehřev. aj pri benzine? to sa mi nejako nezda . [Edited on 1/4/13 17:04 by kranky] Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Mne na 605 ked da rezim AUTO, samo si reguluje rychlost fukania. Ked uz po ohriati motora zvysim teplotu napr z 18´C na 19´C, sila vetraku sa stiahne. A/C klima je zapnuta a po cca 2 az 5 min sa vypne. Tiez som to predtym stale prepinal, ale teraz to uz nechavam samo. Uz len ked chcem aby fukalo len na okna to prepnem. No a teplotu menim, jasne nie . Mam za to, ze frantici vedeli co robia. Citovat
HonzaZ Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Stosun, v SB - podrobně klimatizace a tam rezistor ohřevu vzduchu (poz. 8). Benzíny tento předehřev nemají Citovat
kranky Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 jasne, som si myslel, ved to aj tak kuri rychlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.