Stapaka Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 Tak fotky nejsou potřeba. Dnes se mi podařilo navštívit zámečníka. Pro jistotu, aby to nebylo jen zaschlé, to prostříkal nějakým spešl sprejem, kterej prej uvolní všechno. No můj zámek neuvolnil. Říkal \" jo hejbe se to, zaseklý to není, ale buďto k tomu ten klíč nepatří, nebo je v pr..li zámek. Říkám si, no nic, seženu novej. Už se s nima (autobazarem) dohadovat nebudu... Tak jsem vlez na web a hledal... Posadilo mne to úplně na to ... . Udělají vám nový klíč, když znáte číslo... cca 460,- Kč/ks. Tak tam volám - potřebuju ne jen klíč, potřebuju nový zámek s klíčem. \"Dodáme Vám klíč, pokud znáte číslo. Zámek firma nedodává. Máte možnost zakoupit nové tažné zařízení za cca 9.000,- Kč\" Nóóó, tak mne čeká zase jednání s bazarem. Jenže - prachy už mají - tak jsem zvědav, jak se k tomu postavěj. Ale když mi ty klíče neseděj, tak jim musej zákonitě chybět snad jinde ... !! Tak jsem z toho nějakej votrávenej...... Citovat
jarmyl Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Jestli to je westfalia, jaká se montovala většinou , tak zkus tenhle NÁVOD je to tam i česky na straně myslim 17. Citovat
Stapaka Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 \"Jarmyl\" Jo díky, mám i tištěnou verzi. Jenže co je to platný?? Mám nový závěs. Můžu ho nasadit - potud OK. - teoreticky -(teda ještě jsem to nezkusil - hned ráno to udělám). Ale nemůžu ho zamknout, takže (v případě že v tomto stavu tažné použiji) může kdokoli a kdykoli tažné odpojit i s přivěšeným vozíkem (obytným přívěsem atd. atd) prostě se vším co bude přivěšeno... [upravil dne 10/4/13 21:47 od Stapaka] Citovat
jarmyl Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Koukal jsem ještě na ten inzerát , odkud jsi to koupil. A tam je fotka. Divný je, že ten zámek je vyndanej ven. Já mám pocit, že tam má bejt vevnitř napevno. A píšou tam, že když je odemčenej, nejde klíč vyndat. O víkendu to zkouknu, jak to funguje mě. Mám stejnej, ale nesundavám ho. Citovat
Stapaka Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 \"Jarmyl\" Teď si na to \"kápnul\" - to je ten problém ... Oni ho vyndali ? Proč? Ten zámek je normálně původně zalisovenej!!! Proto \"Vestfalia\" nedodává zámky (jen klíče). Pro ni je to zásah do konstrukce !!! A v tom je ten celý zádrhel... Kdo a proč musel ten \" doslovně \"- integrovaný zámek - vyrvat ven ??? Na tom zámku (jako celku) jsou jasný stopy násilného vyjmutí... Olámané okraje atd... Dnes jsem měl snahu to obtelefonovat - všichni se strašně diví ... Ale já si přece nebudu vymýšlet problémy!!! Byl bych sám proti sobě. Já budu rád, když to všechno bude pěkně klapat a budu moci vše řádně užívat ... :myslim:myslim [upravil dne 10/4/13 22:27 od Stapaka] Citovat
Marcel00 Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 to by si musel byvat na samote u lesa... Citovat
Stapaka Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 \"Marcel00\" - tak nevim: Jsem blbej, nešbo navedenej ??? ale Tvůj komenář jsem nepochopil... Citovat
Marcel00 Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 aby vsetko klapalo a mohol by si si riadne uzivat by si musel byvat na samote u lesa, pekne v klidku, mimo osialu dnesneho sveta... tak som to myslel. Citovat
koblih69 Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Jako Marcelkův tiskový mluvčí si dovoluji vysvětlit, že tím myslel, že pokud chceš aby všechno pěkně klapalo a mohl sis vše řádně užívat musel bys bydlet na samotě u lesa. Což nebydlíš takže zůstaneš \"Mladý a neklidný\" ... sem to koukám teď nestih já :D:D [upravil dne 10/4/13 22:45 od koblih69] Citovat
Marcel00 Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 tvl.. dnes nam to s koblihom docela jde tomu sa hovori synchronizovane myslienky... Citovat
Stapaka Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 Hele.. nechcete sesynchronizovat oba... ??? , Třeba gumovou palicí ... :D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 \"mu\" tak hovoris? ja mu hovorim \"pane\" co kazdy rano vstane Citovat
Stapaka Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 Chlapi. Mám k dispozici \" pro mne\" nové sdělení. Pokusím se to přidat, ale jestli se to nepovede, nebo to bude proti předpisům fóra, tak sorry... Citovat
Stapaka Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 Tak to se nepovedlo... zkusím znovu.. Citovat
Stapaka Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009120602 Citovat
Marcel00 Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 jj clanok z roku 2009... keby to bolo tak lahke tak dfens nepise clanky uz dnes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.