Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hnus na tohle se musíte podívat..

Recommended Posts

Odesláno

To jsem viděl na 206 1,1 skoro to samý.Jenom olej nechtěl protýkat zezhora dolů.Divný mi je

že to auto ještě jezdí.Jo a pán s tím jezdil ke kamarádovi do servisu na výměny a servis

pravidelně.Nějakej super servis v Soběslavi.:bojim

Odesláno

Mě by spíš zajímalo jestli tvoje zkušenost..nebo si na tuto důležitou vjec najazil při....Bjouzdání po netě..olej si vymění sama i svišená opice..

Odesláno

já bych spíš taky řekl jak psal marcel00 ...

tohle mi připadá že bylo špatný těsnění pod hlavou, to muže bejt chyba ve vyrobě jeden z milionu motorů dostane špatný těsnění pod hlavu a po pár ujetejch km tam začne prosakovat voda a mužete si měnit volej jak pravidelně chcete ale tohle se vám tam udělá pokaždý ;) ... a jak jednoduše zjistit jestli vám de voda do oleje ? .. otevřete víčko na hlavě a koukněte zespodu pokud tam máte normál čistej (černej) olej tak by to mělo bejt na 90% v pohodě, ale pokud tam je trochu bílího humusu, jak říkal náš mistr na střední ,,Majolenka Helmans\'\' tak tam jde voda a nejčastěji to bejvá těsnění pod hlavou, není to cenově náročné za těsnění ale spíš za práci, pokud to dáte do servisu... toť vše co k tomuto dodávám :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...