Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Black 406 2.1TD ± 370 000km - Jedeme dál

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska složeno, vše jde parádně, konečně řemenice v rovině... Čerpadlo ani nekápne, proběhla malá testovací jízda do šenova na sraz, do ostravy, cestou zpět se vyzkoušelo větší zatížení, ale asi to odneslo turbo. Po delší jízdě na dálnici vyšší rychlostí, začalo něco pískat :bojim:grr viz zde...

Odesláno (upraveno)

Tak turbo má ohlé lopatky a je k němu na .... pristup, takze motor je venku.¨

228.jpg

229.jpg

230.jpg

231.jpg

Upraveno uživatelem Cinci
Odesláno (upraveno)

Turbo je momentálně na repasu, motor v garáži

232.jpg

Obrousit orezlé části kastle a přední nápravnice

233.jpg

Základ

234.jpg

Když už to je dole tak zaslepit EGR, myslíte že budou 3 podložky na sobě z 0,7mm hliníkového plechu stačit? Zaslepeno přímo u svodů a vyrobena i záslepka do husího krku k sání, ať se tam zbytečně nevíří vzduch.

235.jpg

236.jpg

Nápravnice po laku

237.jpg

Upraveno uživatelem Satepek
Odesláno (upraveno)

Takže díly jsou doma, teď ještě někdy během dne přijde turbo, pak trošku hezčího počasí, a může se jít skládat :mrk

241.jpg

Odesláno (upraveno)

Takže manžety řízení vyměněny + nový igelit na pístnici

238.jpg

Silentbloky motoru přelisovány

239.jpg

240.jpg

Další fotky turba

242.jpg

243.jpg

Staré lopatky od sání

244.jpg

od výfuku

245.jpg

Guest servisman
Odesláno

Pěkná práce koukal jsem na ty silentbloky a doufám , že jsi je nalisoval tak jak byly původně.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Takže konečně přišla poměrně schopná objímka, takže se mohlo pokračovat. Včera večer k údivu všech napoprvé chytlo :roker Teď 200km, než se turbo zajede a taky jsem se dneska odhodlal k činnosti, kterou rok odkládám - vyčistil jsem přední sedačky + třetinu zadku, žádná sranda dostat po těch 300tisících tu špínu pryč. Kůže byla totálně tvrdá a lesklá, teďka je měkká, pružná a matná, takže paráda, ještě někdy dodělat ten zadek.

246.jpg

247.jpg

248.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

3 týdny zpět naplněná klima.. Od minulého týdne máme novou fotku - od B7 passatu, jinak objednány lanovody ručky, v srpnu třeba na STK....

Odesláno

Bohužel, nečekal jsem passat v obci ani ne kilometr pod barákem, zaparkovaný na parkovišti vedle cesty... Normálně by tady nestáli, jen si prý někdo stěžoval, že se tady jezdí rychle..

[upravil dne 31/7/14 10:49 od Satepek]

• O 2 týdny později...
Odesláno

To by nebylo ono, aby nepřekvapilo...

Dneska chci auto zvednout, že přehodím kola na 15\", ať na STK nejdu s podložkama (17\" v TP mám), ale ty podložky by asi neprošly.... Chci to zvednout, no nějak pod auto nevleze vlevo vepředu zvedák, si říkám to není normální, kuk na pružinu a nahoře je prasklá v 1,5 otáčce, takže bude třeba vyměnit ještě pružiny + uložení.. I když uložení šlo poměrně hladce 330tkm je 330tkm no, soudím, že pružiny jsou ještě origo, tlumiče nejspíše ne.

Nějaké doporučení, koukal jsem na kayba, co na ně říkáte?

[upravil dne 10/8/14 21:59 od Satepek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...