Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já to čekal :D ale myslel jsem, že tu bude víc normálních rad, než těch kolem sexu :D Tady nejde čekat, že by to skončilo jinde než u hoven nebo sexu :D každá debata tam stejně končí :D

Odesláno

jeste taky casto koncime u zradla :D

ale jestli muzu doporucit, tak v krumlove je takovy fajn penzion, neni ani drahy (ale bez wellnes) a ma krasny vyhled na mesto a neni daleko od centra, parkovani u toho, zjistim ti jak se jmenuje, a prave dela takove ty akce....my tam byli tri dny a fakt jsme se nenudili, nedaleko je i hrad rozmberk, cestou treba hluboka.... a v krumlove zajit do pivovarsky basty, a dat si zase kachnicku a ten jejich nefiltr, kurna, ja tam snad zas vyrazim :D

ale musis chtit pokoj s vyhledem na spravnou stranu, opacne bys cumel na hlavni silnici a prd...

http://www.penzion-prelat.cz/cs/

[upravil dne 28/3/2013 12:22 od Scratch]

Odesláno

tak o autech ses asi bavit nechtěl.... Kuch. robot ti taky nevoní, kety už prej má snad na všem nebo co, víkend máš nejistej, tak co ti poradit.... Sex je idealni v tom, že když z toho nebude mít radost ona tak snad aspoň ty jo.

Odesláno

No, když nad tím tak přemýšlím, tak vždy, když jsme v nějakém elektru, tak mi vykládá, že by chtěla odšťavňovač :D Ale to už jí raději koupím ten tablet :D

Odesláno

ja bejt zenska a dostat k 20 nejakou vec do kuchyne, tak nevim no... to je asi jako kdyz jsem jednou dostal k narozkam pelech pro psa.....

Odesláno

Pelech je taky dobrej :D Nad kuchyňským robotem, nebo jinou věcí do kuchyně ani neuvažuju... Kdybych bral elektroniku, tak jedině tablet.. Možná to udělám tak, že ji koupím tablet, kterej využije a chce ho a udělám ji poukázku na nějaký výlet pro 2, ale až v měsíci květnu-srpnu...do května zas peníze budou a i tak bych nějaký ten víkendový pobyt na jednu noc někde na pěkném místě peněžně zmákl :)

Odesláno

To Punkac: tohle mi nedělej, málem sem spadl ze židle, ukopl sem si přední panel u PC, shodil ze stolu pevnou linku a jsem jen rád, že okolo nešel zrovna nějakej zákoš, nebo rovnou vedoucí:D:D:D

Odesláno

já sem na tom uplně stejně stará má za 2 měsíce 20 a taky sem uplně bezradnej.řetízky sem jí dal telefon hadry sem koupil.má všechno :D foťák má notes ani tablet nechce.na večeře chodíme pořád na kytky je alergická :Dchce motorku ale to bych jí radši urazil ruce :D sem uplně bezradnej

Odesláno

hele, tak ji privez za mnou, ja s ni hodim rec o motorkach, nebo prijed s ni, udelame na tebe natlak :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...