FiFa_cze Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 Já to čekal ale myslel jsem, že tu bude víc normálních rad, než těch kolem sexu Tady nejde čekat, že by to skončilo jinde než u hoven nebo sexu každá debata tam stejně končí Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 jeste taky casto koncime u zradla ale jestli muzu doporucit, tak v krumlove je takovy fajn penzion, neni ani drahy (ale bez wellnes) a ma krasny vyhled na mesto a neni daleko od centra, parkovani u toho, zjistim ti jak se jmenuje, a prave dela takove ty akce....my tam byli tri dny a fakt jsme se nenudili, nedaleko je i hrad rozmberk, cestou treba hluboka.... a v krumlove zajit do pivovarsky basty, a dat si zase kachnicku a ten jejich nefiltr, kurna, ja tam snad zas vyrazim ale musis chtit pokoj s vyhledem na spravnou stranu, opacne bys cumel na hlavni silnici a prd... http://www.penzion-prelat.cz/cs/ [upravil dne 28/3/2013 12:22 od Scratch] Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 tak o autech ses asi bavit nechtěl.... Kuch. robot ti taky nevoní, kety už prej má snad na všem nebo co, víkend máš nejistej, tak co ti poradit.... Sex je idealni v tom, že když z toho nebude mít radost ona tak snad aspoň ty jo. Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Sparta sice prohrala, ale aspon jsme si prima zasukali Citovat
FiFa_cze Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 No, když nad tím tak přemýšlím, tak vždy, když jsme v nějakém elektru, tak mi vykládá, že by chtěla odšťavňovač Ale to už jí raději koupím ten tablet Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 ja bejt zenska a dostat k 20 nejakou vec do kuchyne, tak nevim no... to je asi jako kdyz jsem jednou dostal k narozkam pelech pro psa..... Citovat
Kirbyova Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 tos ten pelech nepochopil, to bylo myšleno jako pánská zóna, nebo truc plac Citovat
FiFa_cze Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 Pelech je taky dobrej Nad kuchyňským robotem, nebo jinou věcí do kuchyně ani neuvažuju... Kdybych bral elektroniku, tak jedině tablet.. Možná to udělám tak, že ji koupím tablet, kterej využije a chce ho a udělám ji poukázku na nějaký výlet pro 2, ale až v měsíci květnu-srpnu...do května zas peníze budou a i tak bych nějaký ten víkendový pobyt na jednu noc někde na pěkném místě peněžně zmákl Citovat
punkac Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 no konečně někdo nakousl sex, aspoň to nebude na mě Proto namoč ptáka do medu, ať jí to alespoň jednou chutná Citovat
odee Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 To Punkac: tohle mi nedělej, málem sem spadl ze židle, ukopl sem si přední panel u PC, shodil ze stolu pevnou linku a jsem jen rád, že okolo nešel zrovna nějakej zákoš, nebo rovnou vedoucí:D:D Citovat
Andreww Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Tady něco pro slečnu http://aukro.cz/naradi-sada-lady-27-dilu-i3125753727.html S tím tabletem kolem 2k nevím nevím. Měl jsem v ruce Sencor 7\" za cca 2 litry a prohlížeč na něm jel strašně pomalu. Nakonec jsem koupil Emgeton Consul 11 (10\") a ten jede úplně jinak. Ale samo není do 3 tis. Citovat
Cinicman Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Ja bych jej dal niečo ako prekvapko: :D:D Citovat
Big Tommy Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 já sem na tom uplně stejně stará má za 2 měsíce 20 a taky sem uplně bezradnej.řetízky sem jí dal telefon hadry sem koupil.má všechno foťák má notes ani tablet nechce.na večeře chodíme pořád na kytky je alergická :Dchce motorku ale to bych jí radši urazil ruce sem uplně bezradnej Citovat
punkac Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 No psal jsem to výše. Nebo jí dej přes ústa, to zaručeně od tebe ještě nedostala Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 hele, tak ji privez za mnou, ja s ni hodim rec o motorkach, nebo prijed s ni, udelame na tebe natlak Citovat
OK406 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Když máte rádi ZOO, tak až bude pěkné počasí, tak natankuj plnou nádrž a vyjedte např. do ZOO Hluboká n/. Vlt., ZOO Jihlava, ZOO Tábor-Větrovy . Popřípadě zajet na otáčivé hlediště do Týna nad Vltavou. Jinak si přečti tento příspěvek a věřím, že neuděláš chybu;). Citovat
Big Tommy Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 žádný motorky mám jí rád na to aby to někde rozštípala Citovat
Andreww Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Tak jí můžeš dát poukaz do trojky s FiFou a jeho přítelkyní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.