Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , mám problém u Pueugeota Partner , nesvítí mu zadní brzdová světla, pojistky ok,žárovky jsem zkusil nové ale pořád nesvítí ...v zadních vratech ten \"proužek\" funguje,je to společný s obrys.světlama a ty taky fungují.

Kde mám hledat dál?

Díky:)

Odesláno

Žárovka je společná jak pro obrysovky tak brzdový světlo :) Asi jsem to dementně sepsal.Obrysovky fungujou,ale na těch samejch žárovkách už se nerozsvítí brzdový světlo, na obou stranách auta,přitom ve vratech brzdový světlo funguje.Pojistky i žárovky jsou OK :)

Odesláno

Najít, kde se rozděluje kabel k zadním brzdám a ke světlu ve vratedh. Asi do bude někde... neznám... nevím... Tam někde bych viděl problém... Nějaká svorka... Umím si představit, že každá lampa má úplně vlastní přívod, odněkud zepředu... Chce to schema...

[upravil dne 27.3.2013 21:45 od Edison]

Odesláno
Ahoj , mám problém u Pueugeota Partner , nesvítí mu zadní brzdová světla, pojistky ok,žárovky jsem zkusil nové ale pořád nesvítí ...v zadních vratech ten \"proužek\" funguje,je to společný s obrys.světlama a ty taky fungují.

Kde mám hledat dál?

Díky:)

...zadné brzdové svetlá? Sú aj nejaké iné?

Ak nesvieti ani jedno šiel by som po spínači.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...