Paulie406 Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Ahoj , mám problém u Pueugeota Partner , nesvítí mu zadní brzdová světla, pojistky ok,žárovky jsem zkusil nové ale pořád nesvítí ...v zadních vratech ten \"proužek\" funguje,je to společný s obrys.světlama a ty taky fungují. Kde mám hledat dál? Díky:) Citovat
Edison Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Obrysovky společný s brzdama??? Nějak nechápu... Jako když rozsvítíš obrysovky, rozsvítí se brzdový ve vratech? Citovat
Paulie406 Odesláno 27. březen 2013 Autor Odesláno 27. březen 2013 Žárovka je společná jak pro obrysovky tak brzdový světlo Asi jsem to dementně sepsal.Obrysovky fungujou,ale na těch samejch žárovkách už se nerozsvítí brzdový světlo, na obou stranách auta,přitom ve vratech brzdový světlo funguje.Pojistky i žárovky jsou OK Citovat
Edison Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Najít, kde se rozděluje kabel k zadním brzdám a ke světlu ve vratedh. Asi do bude někde... neznám... nevím... Tam někde bych viděl problém... Nějaká svorka... Umím si představit, že každá lampa má úplně vlastní přívod, odněkud zepředu... Chce to schema... [upravil dne 27.3.2013 21:45 od Edison] Citovat
pastorek Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Ahoj , mám problém u Pueugeota Partner , nesvítí mu zadní brzdová světla, pojistky ok,žárovky jsem zkusil nové ale pořád nesvítí ...v zadních vratech ten \"proužek\" funguje,je to společný s obrys.světlama a ty taky fungují. Kde mám hledat dál? Díky:) ...zadné brzdové svetlá? Sú aj nejaké iné? Ak nesvieti ani jedno šiel by som po spínači. Citovat
Paulie406 Odesláno 27. březen 2013 Autor Odesláno 27. březen 2013 Nesvítěj přímo ty ve světlech... to v 5tých dveřích svítí Citovat
pastorek Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Jáj tak, to som zle pochopil. V tom prípade iba ísť po kábloch od svetiel a nájsť konektor kde sa tretie svetlo oddeľuje. Citovat
Paulie406 Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 Vyřešeno,vypálený obvod v zadním světle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.