MirekCC Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Tady mají celkem solidní ceny za filtry http://www.autodilylevneji.cz/ Citovat
MJSytic Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Dej si to vyhledat tady na fóru - myslím, že v sekci 308 jsem dával nějaké odkazy. Ty plastové trubky od sání se hýbou, to je normální, je to kvůli tomu, abys je mohl lépe rozdělat. Samotná výměna filtru není nic extra. Asi se u toho navztekáš - já teda vždycky Měnil jsem ho jak u 307, tak u 308 a u té 307 to bylo lepší [upravil dne 26.3.13 07:42 od MJSytic] Citovat
deny.zb Odesláno 26. březen 2013 Autor Odesláno 26. březen 2013 OK jen co se nebude taková kosa tak se na to vrhnu díky za rady.Ještě musím ke strakimu aby mi to poladil a zbavil mě té rozsvícené kontrolky diag.motoru. a asi mu to nechám celkově zkontrolovat a prohlídnout celej motor.A na hezké dny by to mělo být připraveno :-D jen už aby to bylo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.