Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

K610: stazuj sa pisomne, sice tam par ludi vymenili po zmene majitela, ale maniere ako vidim zostali...

Adresuj to rovno na zastupenie Peugeot, resp. ak vies francuzsky alebo mas niekoho, napis rovno do FR.

[upravil dne 11/4/13 23:04 od merlin99]

Odesláno

merlin99: Rozmýšľam nad tým napísať rovno do FR, po francúzsky síce neviem ale má mi to kto preložiť. Inak tá pobočka v Partizánskom je nadradená všetkým pobočkám Final-CD na Slovensku. Aj pri kúpe auta vraveli že ak by bol nejaký problém v BA tak sa im mám ozvať. Ešte som zabudol napísať že keď som bol prvý krát sa objednať do Peugeotu tak mali problém s tým že prečo idem s autom k ním a nie do Partizánskeho kde som ho kúpil. Potom aj keď som bol prvý krát objednaný a zistili že je vybitý predný čap tak som bol objednaný tušim na 8:30 a zasa ma technik nevedel nájsť v PC akoby som sa ani neobjednal....

• O 3 měsíce později...
Odesláno

K610 vyriesil si to uz? Lebo mam velmi podobny problem. Hlavne ked je mokra alebo smyklava cesta pri prejazde nerovnosti akokeby predne koleso prejde cez nerovnost v poriadku a ked ju prechadza zadne, autom (zadkom) neprijemne hodi do boku. Daval som robit geometriu. Teraz som isiel po geometrii opat autom dlhu trasu a hadzanie snad este horsie a najvacsi sok bol ked som isiel do ostrej zakruty a zacalo mi brat zadok. Zaplo sa ESP trochu som pridal za zakrutou a este mi aj posrany polsky fotoradar jebol fotku. To som si vsimol uz parkrat ze akokeby robil pretacavy smyk. Kym som mal P407 sedan tak som to nezaregistroval. Podotykam ze auto je nove a ma 27tis km. Tak neviem ci to je normalne na Coupeckach, alebo o co ide. BTW: pri geometrii mi povedali ze sa neda nastavovat sklon kolies (iba zbiehavost). Je to pravda?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nema nikto nejaky napad alebo sajnu co by to mohlo byt???

To hadzanie som skusal teraz opat. Na mokrej ceste je to viac citelne. Ked prejdem LZ kolesom po diere hodi autom predok do prava a zadok akokeby vyhodi do lava. Na pravom je to to iste len opacne a menej citelne.

Odesláno

Ahoj, jen mě tak napadlo, máte volant rovně? Možná by stálo za to napíchnout na dia a měřit úhel volantu. Mohl by být problém v ESP. To jen tak pokud je vše mechanicky OK. Tlumiče jsou OK? Asi nemáte AMVAR?

Odesláno

Honza, motorizaciu mam v popise, je to 2.0Hdi a Amvar nemam.

Volant mam rovno. Skor mi to pride ako nieco s nastavenim kolies ale na geometrii ako som spominal som bol.

Tak fakt neviem co este skusit....

Mimochodom, ako je to s tym naklonom kolies? Ako som spominal bolo mi povedane ze zbiehavost sa da nastavit ale sklon nie.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Nejako som na túto tému zabudol tak odpisujem až teraz. Problém s plávaním auta sa pravdepodobne nevyriešil. Po tom čo robili na Ivánskej geometriu tak sa auto prezulu na letné pneumatiky a vtedy bolo dlhšie bez dažďa takže auto vyzeralo ok. Ale pri prvom daždi začalo hádzať zadok auta, hlavne v miestach kde bol už vyšúchaný asfalt. Zastal som na pumpe a stredy zadných pneumatík boli úplne zjazdené (pneu boli nafúkané na správny tlak). Auto išlo potom do peugeotu v Lamači kde robili geometriu predok+zadok a vraveli že treba vymeniť aj predný čap a bol to presne ten ktorý vraj menili v peugeote na Ivánskej (takže vydržal cca tak 7000km, ale tomu neverím podľa mňa ho na Ivánskej nevymenili). Na auto sa dali úplne novú gumy Dunlop, a po 2, max 3 mesiacoch keď jeden večer pršalo tak som si všimol že zadok auta zasa hádže zo strany na stranu tak som zastal na pumpe a pozerám na zadné gumy a z vnútornej strany boli hladké ako sklo. Hneď sa objednali novú gumy a auto už nešlo do peugeotu ale k jednému známemu, bol spraviť geometriu a vraj tam boli také hodnoty na ktoré sa jazdením ani nedá dostať. Takže v peugeote spravili geometriu asi úplne zle. Teraz je auto po geometrii + na nových gumách ale aj tak sa mi to nezdá, ten zadok auta sa chová stále nejak divne, so 607 sa to nedá ani porovnať. Motor v 407 coupe je 2.7 HDI takže je tam AMVAR.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...