Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chlapi nevíte někdo HF sadě do auta pro 3310 ale a? má zapojené 2 držáky současně nejsem schopen nikde sehnat tak sháním někoho kdo je schopen když tak ji vyrobit.

Odesláno

coze??? jako dva telefony do jedny sady .... :-)))))))) :-))))))))) to je jaksy konstrukcne nemozny :-))))

Odesláno

Harry, záleží kolik do HF chceš vrazit. Já mám origoš a vyšla okolo tří tisíc.(bez montáže) Dělá se pak ještě TESLA, která využívá repro z auta a ta je o něco levnější. Slyšel jsem ale, že to nedělá dobře těm repro. Přikláněl bych se k originálu. ;)

tomson, dva telefony do jedné HF o tom jsem neslyšel, ale dělá se těžká HF, která má výměnné držáky(když máš různé telefony). To by se dalo zjistit. ;)

Odesláno

to Radek V. ty 3 litry není zas tak moc...i když u mě kdy měním mobily furt je to asi celkem k h...,ale zase na druhou stranu tu 6310i si chci jeste nejakou dobu nechat.Sice ji v mnohem ani nevyužiju,ale výdrž baterky je super.dost volám,tak je to pro mě celkem dost důležitý parametr.. :-)

Odesláno

ja mam sice siemense ale original tezka HF sada stala cca 2700 Kc takze si myslim ze nema cenu hledat neco levnejsi, navic nektere levne sady neumi duplex.

A instalaci jsem delal sam trvala do 307 cca 3 hodiny, samozrejmne ted uz bych to zvladl za polovinu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Neznáte někdo Parrot CK3000?stojí sice cca 5500.- bez DPH,ale je to Bluetoothová sada...chci si ji jít zítra koupit,ale problém je,že se všude píše že hlasové vytáčení funguje jen s eric. 68i,ale já to hlavně budu využívat s 6310i...nemáte zkušenost?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...