Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,chtěl bych si na léto pořídit nějaká pěkná alu.kola ale nevim jaká velikost a styl se hodí k 607cce přemýšlím o 19tkach ale nemam představu jestli budou velká nebo malá,prosím dávejte sem fota 607cek na kolech ať mam představu:D děkuji.

Odesláno

Ahoj,chtěl bych si na léto pořídit nějaká pěkná alu.kola ale nevim jaká velikost a styl se hodí k 607cce přemýšlím o 19tkach ale nemam představu jestli budou velká nebo malá,prosím dávejte sem fota 607cek na kolech ať mam představu:D děkuji.

Odesláno

Na rozdíl od jiných aut kde většinou platí, že větší kola vypadají dobře tak na 607 se mi 18 nebo 19\" nelíbí vůbec. Prostě s tím vzhledem limuzíny to nešlo dohromady, ale možná to bylo jen nevhodnou volbou kol.

Každopádně 607 má i se 17\" koly (i při perfektním nastavení geometrie) dost neklidný zadek. Takže s 18 nebo 19\" to bude žebřiňák což mi nejde dohromady se zaměřením auta. Neměl jsem to rád se 17\" takže jezdit na větších kolech si vůbec nedovedu představit.

Jinak v Tuningu máš sekci Virtual tuning a když pošleš fotku svého auta a vyhlídnutých kol tak není problém je tam \"namontovat\"

[upravil dne 23/3/13 07:00 od koblih69]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Michal coupe měl na 607 myslím 18\" a imho to nad očekávání nevypadalo zle. Smysl mi ale uniká. Výkon to nepřidá, na dálnici Tě v zatáčce pošle ve vyšší rychlosti ven na 17\" stejně jako na 18\" a snažit se vzbudit při pohledu na 607 nějaký sportovní feeling je asi marná práce :) Ale podle vkusu každého soudruha ;-)

• O 1 měsíc později...
Odesláno
a kolik je cena těch kol + podložek?máš nějaká detalnější fota?díky.

cena je na dohode, foto niekde najdem ale nebude to zajtra, musim sa dostat k rodicom na vychod, ale popripade sa viem stale dohodnut a vela za to nechcem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...