Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím,

rád bych vymněnil v autě rádio, mám pouze peugeot kazetu :-), a nevím jaké rádio tam dát, potřebuju CD ,aby fungovalo ovládání na volantu a výstup na externí display

:myslim

Odesláno

Výstup na volantu lze rozchodit celkem snadno pomocí převodníku, který se zapojí mezi radio a výstup z ovládání. Tahle sranda stojí kolem 2.000,- Podporují to však pouze rádia jen od některých značek a to vždy jen vyšší třída. O podpoře externího displaye jsem zatím jen slyšel, ale nikdy v praxi neviděl. Myslím, že to asi nebude možné a pokud ano, tak to nebude rozhodně snadné a stejně to nebude podporovat všechny funkce.

Odesláno

Já mám originál Peugeot CDéčko i s ovládáním na volantě. Je to super, do toho běž.

Já znám kluky, co sehnali CDéčko i s výstupem na displej (jsou to ale Opeláci). Jeden můj známej ho koupil nový za asi 4.500,-, další má pifku taky na CD za 4.500,-, ale už jetý (1. je v Astře, 2. má být do Vectry). Údajně to mají kupovat někde v Pze. Zkus se podívat na www.opelrenbauclub.cz, snad tam objevíš cenné informace.

Odesláno

Jenže tyhle typy rádií většinou nemají výstup na zesilovač. Měl jsem původně taky originál rádio a po výměně mi to nijak extra nevadí, že se mi údaje nezobrazují na displayi. Jestli Ti tedy jde jen o to, abys tam mohl strkat ty \"stříbrné placky\", tak bych se možná i poptal po originál rádiu z nějaké zbořené 307. Ale jestli od toho čekáš nějaké výrazné zlepšení kvality poslechu, tak to Tě asi zklamu. Mezi dobře nahranou kazetou a CD ne této aparatuře je rozdíl minimální. Rádio je celkem v pohodě, ale dgradují ho repro, které se montuje do 307, nehledě na to, že Peugeot má všeobecně problém s kvalitou dílenského zpracování a nechtěné rezonance se mi ozývali už při poloviční hlasitosti.

Destiny

Odesláno

Dik za info,

Abych to trošku upřesnil, nejsem nějakej extra hifista, a většinou stejně poslouchám rádio, ale kvalitní signál není fšude :-). Výstup na zesilovač vlasně ani nepotřebuju, stejně budu měnit jenom seriovy repro za něco lepšího, ale na ovládání z volantu trvám, displej oželím. Apropo rezonance ve dveřích jsou opravdu docela brutalni, popmohlo vytlumeni ?? (tapaja??) . Před 307 sem měl R lagunu a tam ty rezonance byly o 2 řády nižší

Odesláno

no ja se budu original radia s CD prehravacem + ovladani pod volante zbavovat, protoze do toho chci narvat neco co umi MP3....takze pokud by nekdo mel zajem, tak nabidnete cenu....na mail tomas@gymkh.cz nebo na 775 155 834

Odesláno
Původně zaslal: tomask

no ja se budu original radia s CD prehravacem + ovladani pod volante zbavovat, protoze do toho chci narvat neco co umi MP3....takze pokud by nekdo mel zajem, tak nabidnete cenu....na mail tomas@gymkh.cz nebo na 775 155 834

no zauvazuju pokud, by bylo za dobry prachy tak jo, zitra odjizdim na 3 tydny do zahranici pak se ozvu jestli este bude.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...