klonlukas Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 Dobrý mám dotaz jen kvůli barvě když si nastříkám plasty a kdyt motoru tímto sprejem, nemůže to dělat problémy, když bude hodně zahřátý motor? Jedná se o barvy této značky, máme toho vpráci až až a různé barvcy, děkuji.....http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/motip-dupli/zakladove-spreje-na-plasty/motip-sprej-zakladovy-primer-na-plasty-barva-trans-s28352610 Citovat
Ledy Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 hele já jsem to udělal nějakým z OBI ale chci to předělat a udělat to Plasti Dipem Citovat
rootsky Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 klonlukas: A co tak návod k použití i s podmínkami aplikace... Min na stránkách výrobce, ppř dotaz na výrobce, prodejce... Ledy: Plastidip na motor? To by mě ani ve snu nenapadlo, ttep. odolnost toho humusu je podle výrobce cca 94 st.C. Na motor jsou spešl barvy s odolností min 400 st.C... Citovat
pastorek Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Je rozdiel plasty v motorovom priestore a samotný motor. Z viacnásobnej osobnej skúsenosti môžem potvrdiť že i bežný spray na plasty splní účel a netrpí blízkosťou motora. Citovat
rootsky Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Aha, já na ty plasty nehraju tak jsem hned myslel na víko ventilů a tak:papa Citovat
f3Rd@ Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 ja jsem dal na kryt motoru normalni barvu ve spreji kterou jsem si nechal v lakovne namichat do barvy karoserie, pod to samozrejme zaklad na pasty a predtim omastit, nebo rovnou obrousit, navrch pak kryci lak a drzelo to jak pribity. Citovat
Qcko Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 V pohode, najprv strieknes plnicom na plasty a potom uz akymkolvek sprayom, vyzera aj drzi to uzasne, teplota no problemo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.